Elengednéd ebbe a buliba a 15 éves lányod?
2011. máj. 1. 15:20
22/27 anonim válasza:
Kedves utolsó te valószínű azért engednéd el mert te is 15 évesen szültél?Ja és nem dramatizálok túl semmit csak nekem megvannak az elveim és egy konzervatív nő vagyok akinek ez a véleménye és ha valakinek nem tetszik az így járt de nekem a véleményem hogy 14-5 évesen az iskolán kell gondolkodni és szerintem bőven ráér még bulizni.
23/27 anonim válasza:
Szűklátókörű vagy és buta. Biztos a terhesség teszi, felborult a hormonháztartásod.
Visszatérve egyébként, nem azt írtam hogy az a normális, ha valaki cigizik, hanem az a normális, ha az ember kielégíti a kiváncsiságát. Máskülönben csak egy birka. Én sem cigizek mellesleg, de nem is erről volt szó.
24/27 anonim válasza:
amúgy meg inkább most próbáljon ki pár dolgot,mint hogy majd az egyetemen/főiskolán ugorjon bele mindenbe...
ps:terhes anyuka meg dőljön le egy kicsit pihenni!
25/27 anonim válasza:
15 éves lány vagyok. Engem elengednek bárhova, ha tudják, hol vagyok, mi a program, mikorra jövök haza. Egyedül persze, nem engednének el, mi is mindig bandába járunk nagyobb fiúkkal.:) az ilyen helyekre általában 11ig ingyenes lányoknak a belépés, úgyhogy olyan fél 10re szoktunk bemenni, és 2ig maradhatunk általában. Egyedül nem mehetek haza, vagy anyu értem jön, vagy valaki hazakísér. Szerintem semmi rossz nincs ebben:)
26/27 anonim válasza:
Abszolút nem vagyok szűk látáskörü és birka sem mert egy olyan dolgot nem próbálok ki ami büdös és gusztustalan,mellesleg a hormonháztartásommal sincs semmi baj mert ameddig nem voltam várandós akkor is ugyan ez volt a véleményem és azért mert kifejtem nem kéne lebutázni a másikat illetve szűklátókörűnek nevezni azért mert te kipróbálsz egy olyan büdös és undorító dolgot mint a cigi azért nem kell a másikat lebirkázni mert ő nem tette és nem is fogja.ui:. az a birka aki mást lebirkázik
27/27 anonim válasza:
Azt kéne megérteni hogy nem azért nem engedjük a 15 éves gyerekünket éjszakázni a legtöbben mert nem bízunk bennük hanem mert féltjük őket. Az lehet hogy az én gyerekem nem inna drogozna meg ilyesmi de biztos hogy a másik vagy a harmadik nem vinné bele valamibe? Tudom milyen rossz mikor mennél ezerrel bulizni de a szüleid nem engednek. Olyankor azt hiszitek hogy gonoszak és direkt csinálják pedig egyszerűen csak féltenek. De erre majd a legtöbb kamasz csak akkor jön rá ha ő is szülővé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!