Elengednéd ebbe a buliba a 15 éves lányod?
15/L vagyok!
Nem sértődnék meg,ha anyám nem engedne el ide sem.Ugyanis ennek is meg van a veszélye.Beszélgess a lányoddal,mielőtt elengeded.A drogokról és arról,hogy nehogy letegye a poharát,és kizárólag üdítőt igyon!Ne cigizzen!
Fontos erről beszélni,nagyon fontos!
Bulizni menjen oda,ne tönkremenni.
Tudom,hogy ettől fél a legtöbb szülő!Én is kampányolok a neten a drog ellen és voltam drogellenes napon is.A rossz társaság viszont beleviheti a lányodat..a 18 éves már nagy,de nem mindenféleképp jó társaság a lányod számára.
Elengedheted,ha bízol benne,de javaslom,menj érte,vagy bármi..
éÉén??Én nem engedném el.
Ugyanaz a 15/L vagyok.
Nem engedném, ráadásul miféle buli ez, hogy 15 éveseket beengednek?
15 évesen maximum 11-ig engedném tinidiszkóba vagy hasonlóba, ha nagyon akar menni,de nem részeg felnőttek közé.
És attól még, hogy ő nem akar drogozni meg inni, hidd el a csordaszellemnek nagy hatása van, ráadásul úgyis tudnak bármit beletenni az italába, hogy észre sem veszi, szóval a 15 éves leányzó nem írt hülyeségeket, hogy ha el is engeded figyelmeztesd.
Nem. Egy 15 éves kislány ne járkáljon az éjszakába! Házibuliba mehet, de ilyen helyekre kizárt.
2. Milyen hely ez, ahová kicsiket is beengednek??? Pfff, hová fajul a világ?
Ja, és 18 évesekkel sem engedném el, mert sajnos nem feltétlenül fognak rá vigyázni. Én 17 voltam, mikor először lementem buliba, bnőmmel, és a bátyjával, de ők tényleg vigyáztak egymásra/rám is.
22/L
Mindenki a cigivel, piával és droggal jön. Ezektől nem kell félteni, mindenki kipróbálja őket kamaszkorában, aztán kiválasztja, hogy mivel él együtt felnőtt korában.
Inkább amiatt kéne aggódni, hogy megölik, megerőszakolják. Ez pedig nem korfüggő. Megeshet 15 és 25 évesen is. Tehát én elengedném, ha nagyon szeretne menni. Lehet a tiltás sokkal nagyobb kárt okoz benne, mint hogy elszív egy cigit (pl cikizni fogják a suliban és gátlásos lesz idősebb korában, aztán emiatt nem fog majd jó munkát találni, meg férjet..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!