Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd ebbe a buliba a 15...

Elengednéd ebbe a buliba a 15 éves lányod?

Figyelt kérdés

[link]

körülbelül 10-12en mennének, köztünk 18 évesek is!

2011. máj. 1. 15:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Előző vok. Azt kifelejtettem, hogy a face és dress controlos buliba meglepődnék ha beengednék, bár nem ismerem a városotokat.
2011. máj. 2. 10:58
 12/27 anonim ***** válasza:
NEM MINDENKI PRÓBÁLJA KI!!!:@
2011. máj. 2. 11:27
 13/27 anonim ***** válasza:
isszájdba elengedheted..
2011. máj. 2. 12:01
 14/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:58

Hidd el beengedik..

2011. máj. 2. 12:01
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem ismerek egyetlen embert sem aki ne próbálná ki a könnyűdrogokat (cigi, kává, alkohol, fű).. Aki ezt mondja, az vagy hazudik, vagy még csak 15 éves, vagy beteg ember. Mindent ki kell próbálnod, hoyg tudd jó-e avagy sem. Ilyen az emberi természet. Ha valaki nem így viselkedni, akkor ő furcsa és természetellenes.
2011. máj. 2. 12:09
 16/27 anonim ***** válasza:
74%

Kedves utolsó!

Neked az a furcsa ember aki nem cigizik?a cigi büdös és káros soha nem próbáltam ki és nem is fogom és nem hinném hogy emiatt vagyok furcsa inkább talán NORMÁLIS hogy nem rongálom magam kávét nagyon ritkán egy egy finom elegáns kávézóba valami kávékülönlegességet szoktunk inni a párommal de mind a ketten megvetjük a cigit és sajnálattal látom a tüdőgondozókba is amikor megyünk tüdőszürőre hogy mennyi olyan ember van aki már nem tud kibírni cigi nélkül egy órát hanem kimegy várakozás közben elszívni egy szálat utána meg jön vissza és majd kiköpi a tüdejét annyira köhög.Nem hiszem hogy csak megfázott volna :S és szerintem mindenki a maga nevében beszéljen ha te kipróbáltad az a saját kereszted te döntesz a te életed felett de igen is van sok olyen ember is aki nem próbálta még ki a drogokat a cigit de ismerek olyan embert is aki a kávét sem kóstolta meg.Üdv 33 hetes kismama

2011. máj. 2. 13:32
 17/27 anonim ***** válasza:
33%
15 évesen semmilyen buliba nem fogom elengedni. Otthon van a helye nem éjszakázni.
2011. máj. 2. 13:43
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

Hát engem elengedtek már többször is .

15/L

2011. máj. 2. 17:13
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
Kedves utolsó válaszoló nem bántásból de pont ez a baj egy 14-5 éves lánynak/fiunak nem buliba meg éjszakába van a helye és csak gratulálni tudok a szülőknek akik elengedik 14-5 éves GYEREKEKET buliba ahol csak a pia cigi drog és a szexen van a hangsúly és ha elrabolnak megerőszakolnak esetleg saját akaratodból belemész egy szexbe és lesz egy nemkivánt terhességed akkor meg a szülők majd nagyon okosak lesznek és téged büntetnek mert teherbe estél esetleg drogoztál pedig ők a hibásak de akkor már újjal megy a mutogatás majd hogy a te hibád volt és mindenki a gyereket fogja majd b@szogatni pedig erről a szülő tehet.Kedves kérdező ezt ne vedd magadra,de én nem engedném el millió történet van hogy anyuka a 14-5 éves gyerekével abortuszra várva ott van a kórházba pedig megbízott elötte a lányában.
2011. máj. 2. 17:27
 20/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:27

Mi az anyámért dramatizálod túl?? Kedves kérdező,az East Side egy kultúrált szórakozóhely,Miskolc egyik Elit környékén..mennek vele nagykorúak is.Engedd el nyugodtan!

2011. máj. 2. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!