Elengednéd a 14éves lányod szilveszterkor egy buliba?
Szia, én elengedném, 14 éves lányt már elég nehéz rövid pórázon tartani, mert pont azt fogod elérni vele, hogy rendszeresen hazudjon, becsapjon. Sokkal fontosabb a bizalom és az, hogy megértse, nem feleslegesen aggódsz, mert tényleg tele van veszéllyel a nagyvilág. Ma már a tizenévesek meglett embereket megszégyenítően isznak, cigiznek, füveznek, mert ez még sajnos mindig nagyon menő.
Alap legyen, hogy pontosan tudd, hova megy, legyen nála mobil, legyen mindig elérhető. Megbeszélitek, hogy x időközönként jelentkezzen be, esetleg a buli végén érte is mehetsz ha úgy van. Mond meg, hogy mind a kettőtök érdeke, hogy megbízhassatok egymásban, te elengeded módjával, ha ő betartja a játékszabályokat. Ha pedig megszegi, akkor legyél következetes és jöhet a bünti.
Tudom, hogy ez nagyon nehéz, de el kell őt engedni.
Ez fugg attol milyen a lany es hogy hova menne.
ha minden okes elengednem,engem is elengedtek.nem lettem se drogos sem leanyanya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!