Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 14éves lányod...

Elengednéd a 14éves lányod szilveszterkor egy buliba?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 23:23
1 2
 11/13 anonim válasza:
engem már 6-ba elengedtek.és nem csináltam semmi rosszat mert nemvagyok olyan..de szeritnem engedd el..lassan 15 éves és szeritnem semmi kedve otthon végigunatkozni a szilvesztert mikor mindenki bulizik :)
2010. dec. 23. 23:59
 12/13 anonim ***** válasza:
szerinted mindenki bulizik ilyen hidegbe kinem megyek az utcára inkább eszek iszok ithon meg filmezek és kész
2010. dec. 29. 02:01
 13/13 anonim válasza:

ne engedd! én 13éves fiu vok (15-nek nézek ki) és 14-16évesekkel lógok és vp-zünk alkoholizálunk és őrültségeket csináluk ... szal ne enged mert ugyan ezt fogja csinálni..

én tudom ,hogy rossz ez a egész amit csinálok de általábban én szoktam visszafogni a határokon belülre a bandát és max 1üveg sör! de a vp az korlátlanul megy itthon is meg buliban is...DROGOT A BÜDÖS ÉLETBEN NEM FOGOK KIPRÓBÁLNI!!!!! SE CIGIT bár azt már próbáltam még 11évesen de naon szar volt...

2011. jan. 13. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!