Hogyan győzzem meg az Apámat? 12/L
Apukád mehet a gyámhatóságra, ott jól kiröhögik majd. :D
Amúgy én kitalálnék valami olyat, hogy a többiek szivatnak amiatt, hogy téged még mindig a szüleid visznek/hoznak a suliba. Anyukádnak meg mondd meg egyszerűen, hogy ne menjen érted. Nem igaz, hogy anyád olyan hülye, hogy azt hiszi, hogy a gyámhatóság majd felelősségre vonja amiatt, hogy a gyerek gyalogol a suliba. A mi sulinkba kb 250 felsős diák van, és abból kemény 2 gyereket [ikrek...] fuvaroznak a szülei suliba.
14/L
Angliában élő kisasszonynak üzenném,hogy 12 évesen IGENIS van JOGA beleszólni az apának,18 éves kortól dönthet,de 12 évesen még igencsak beleszólhatnak a dolgába a szülei.
Amúgy már váalszoltam egyszer-kétszer szóval nem fogom mégeygszer leírni csak megütötte a szemem,hogy semmi joga nincs az apának beleszólni a 12 éves lány életébe :)
azt úgyértettem hogy semmi joga nincs beleszólni az apjának 12 éves korban,hogyha: elváltak a szülők+anyával lakik a gyerek.Képzeld én már csak tudom már vagy 8-9 éve elmondta az anyukám (és akkor volt frissen tájékozódott szal el sem felejthette nagyon) az egészet én meg ennek az évnek a betöltésére vágytam 3-4 éves korom óta.Nehogymár te mondd meg nekem ezt...és 12 évesen van döntése,beleszólásába abba hogy kimenjen az útra biciklizni hát komolyan mondom úgy kiröhögnék az apját ha ezzel állítana be a gyámhatóságra: Elnézést,a lányom kiment az utcára biciklizni,vegyék már el az anyjától.
xD röhej...
12 "angliai" lany
Jesszus...
Jézusom...apuddal valami nagyon-nagyon nagy probléma lehet.
Akkor szerintem te sulin kívül nem is élsz társadalmi életet..?!?:OO
Figyelj szerintem mond meg ezt neki,ha meg mondja hogy megy a gyámhatóságra(sok sikert kívánok neki;)xD)akkor szépen megmondod neki hogy indulhat.Ennyi.Lekever egy pofont?Te mész a gyámhatóságra.:DD
12/L
Ui. :Bocsi a szövegben a sok "mond" szóért:DD
Ui.2:Én tuti nem bírnám ezt ki...Jaj..ezt is felhozhatod neki:Apa nem érted meg hogy a sok h*lye gyerek között nem is tudok tanulni?!?
Kedves utolsó!
Azért ne 'kérd' már meg arra szegény leányzót, hogy feleseljen az apjával, még ha az apja gondolkodása azért nem igazán egyenlő az értelemmel.
Két szülő feladata, hogy megoldják a dolgot. Mivel az édesanya már próbált az ex(??)férjére hatást gyakorolni egyszer, így valószínüleg meg teszi ezt majd máskor is.
Plusz! A gyámhatóság nem fog az apával foglalkozni azért, mert éppenséggel nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő fütyül.
És persze, ha az anyának ítélték a felügyeleti jogot és apuci megkapta a láthatóságit, akkor majd anyuci eldönti, hogy a gyerek eléggé érett-e a felelős viselkedésre.
Pl. nem ugrik ki a forgalmas útra, mert jó poén.
De attól függertlenül apuci ugyanúgy dönthet a gyermek életébe. Attól függetlenül, hogy ez amit művel szegénnyel ... Nc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!