Hogy győzzem meg apámat hogy kocsit vegyen nekem?
Pedig ezzel a "retek ember" dumával csak provokálsz :D :D :D
Ráadásul mire retkezel, életedben nem dolgoztál még, most is apu veszi a verdát...
Nem tom mit kéne mondani, én kaptam autót 17 évesen, nem kellett könyörögni. Fél évet meg bírj ki... vagy adj elő valami süket dumát, hogy mennyivel biztonságosabb autóval járni, ott nem kötnek beléd, nem rabolnak ki a cigányok, mittomén :D
Nem fog leesni a karikagyűrű az ujjadról, ha néhány hónapig buszra szállsz, a "retek ember" is legalább annyit ér mint te, vagy talán-esetleg többet.
Tudod, ha ezt tudnám, apád helyébe legalább egy évig nem vennék neked autót. Tanuld meg tisztelni az embereket, akkor is, ha nincs pénzük, becsüld meg azt, amid van, mert nem lesz mindig minden csettintésre...
Szóval előbb gondolkozz, aztán kérdezz kisfiam. Jelenleg az ország lakosságának mintegy 80%át szóltad le, mind a 17 év élettapasztalatoddal...
Fogd be a szád, és örülj, h a kis elkényeztetett feneked alá tolják a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!