Hogy győzzem meg apámat hogy kocsit vegyen nekem?
Tegyük hozzá, hogy akik most itt anyáznak, azok is elfogadnák a verdát ha kapnának.
És ha valaki megteheti, hogy vesz egyet a gyerekének, az miért ne vegyen? Én is kocsival járok 17 éves korom óta, mondjuk ezt a retek dumát nem lövöm el :) Ettől függetlenül tényleg a múltkor 10 év után BKV-ra ültem, és zavart, hogy a nyakamba lihegtek, meg tömegben mindenki hozzámér. De nyilván ha nem lenne kocsim nem zavarna.
szerintem meg menj el a retkes ku.rva a.nyádba! :)
nekem nem vettek kocsit, megtudtam venni én magamnak 18 évesen, de ritka sz.ar ember lehetsz ha így beszélsz a nálatok szegénybekről!!
És ha nem kapod meg ballagás előtt,akkor mi lesz? Gyalog mész,vagy felszállsz a buszra a "retek" emberek közé?
hm? :)
Hát nemtudom, hogy hogyan lehetne meggyőzni! Én 16 éves lány vagyok, és nekem apám van azért oda hogy tegyem le az autó vizsgát, illetve hogy vesz majd kocsit! én egyszer se emlitettem neki! de én egyenlőre nem szeretnék! vagyis nem, hogy nem szeretnék, hanem másra kell inkább forditani a pénzünket mivel nincs sok! és majd nyáron elmegyek dolgozni is és énis gyüjtök hozzá! menj el te is dolgozni és akkor látják majd a szüleid is hogy mennyire szeretnéd!:) én most egy utazással vagyok igy! próbálok rá én minnél több pénzt összegyüjteni és a szüleim büszkék is rám hogy ilyen szorgalmasan gyüjtöm! most csináltatom az útlevelet saját pénzből! szóval te is tudod bizonyitani és tenni érte ha nagyon szeretnél kocsit!:)
am. énis buszozok minden hétköznap suliba! mégsem tartom magam ,,retek embernek,,! és szerintem kilehet birni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!