Hogy győzzem meg apámat hogy kocsit vegyen nekem?
sehogy. takarodj el dolgozni aztán keresd meg a rávalót.utálom az olyan embereket akik elvárják hog mindent eléjük tegyenek és semmit sem tesznek érte.
nekem még nincs gyerekem de az tuti hogy nem fog kocsit kapni tölem ha lesz.tanulja meg hogy dolgozni kell ha vmit akar kapni az ember.
Hát nekem van kocsim, de én is busszal járok a suliba minden nap.
Azért mert pl a barátaim is azzal járnak, így együtt megyünk, nem szeretek kitűnni, vagy felvágni. A busz a suli előtt tesz le, és nem kell parkoló jegyet fizetni, emellett a környezetet sem károsítom és jobb helye is van a benzin pénznek. Idén diplomázom, és ez alkalomból kaptam kocsit, nem arra, hogy 18 lettem. Tehát én tettem is érte. Kaphattam volna korábban, de hülyeségnek tartom, semmi értelme nincs egy 17 18 évesnek sztem az, hogy kocsija legyen. Ha kellett elvittem azt ami éppen itthon volt. Amúgy meg a világ nagy városaiban mindenhol tömegközlekedéssel járnak. Sztem majd akkor kapsz kocsit, ha úgy látja apukád, hogy érett vagy rá, de ez most nem így tűnik, már bocs.
Utolsó, ez tetszett. :) BMV...
Az nem jutott eszedbe, hogy taxival is járhatnál? Az is elég feltűnő tud lenni, meg megfelelően drága is. Vagy nem is, lehet, hogy a taxisok közt is van retek ember. Hmm. Akkor szedj fel valakit, akinek jó kocsija van és vitesd magad vele. Na? ...pff ezek a problémák.
22:06, fáradtka lehetsz! :)
A kérdésre válaszolva: előbb-utóbb megkapod, csak legyen benzinre pénzed, ugyanis apud nem fogja tudni még a tiédet is fenntartani... az egyik válaszoló jól írta, egy kocsit könnyű megvenni, annál nehezebb fenntartani!
ó te szegény,hogy apuci nem most rögtön vesz neked kocsit,csak pár hónap múlva! Atyaisten!
Nekem egyáltalán nem vettek a szüleim kocsit és egyáltalán nem is hordtak kocsival suliba - csak néhanapján és túléltem a buszozást!
Majd ha megdolgozol érte, rájössz h a kocsivásárlás nem úgy megy,hogy hip-hop előkapok a zsebből némi aprót és ott a vadi új Ferrari.
Na mindegy,gondolom hiába tépem a számat, úgyis csak egy retek ember vagyok a buszról.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!