Hogy vegyem rá a 12 éves lányomat, hogy ne pisiljen az udavron?
11:33
egyáltalán nem igaz
nem feltétlenül pl nekem két évvel azután jött meg miután kiszőrösödtem egy bnőm meg nagyon nem volt fejlett mégis 9 évesen megjött neki
Ha szellemileg fogyatékos akkor nem tudod neki bemagyarázni hogy nem illik.
Bocs de sztem nem normális hogy egy 12 éves lány a fiúk előtt pisil kint az udvaron...
Én is szoktam az udvaron pisilni de nem a lányok elött. Ez nagyon ciki.
F/16
Én is 12 éves vagyok. Nekünk nincs udvarunk, de amikor kint pisilek, akkor vigyázok rá, hogy ne lássanak meg, és nem is szeretem, ha olyankor meglátnak.
12/L
Most komolyan, olyan nagy megerőltetés neki bemenni a wc-re? Ha még 12 évesen is ezt csinálja, már nehéz lesz neki elmagyarázni, hogy mit illik. Ha szobafogságban van és nem mehet ki, akkor a szoba sarkába hugyozik...? XD
Zárd ki a házból, kint úgyis jobban szeret élni. Ha nem engeded be, TALÁN hatna rá. :D
Na most várjál már, mindent látsz csak a lényeget nem. Pedig te magad irtad le a kérdésedben.
Összefoglalom: udvaron pisil, fiúk bámulják, nagy bulinak tartja.
Mondjuk mi lenne ha ebböl két dolgot elvennél tőle, lehet elég csak egyett. Vagy az udvart vagy a fiúkat. Nincs udvar, vagy van udvar, de fiúk ide nem jönnek mig igy viselkedik.
Egyböl nem lenne nagy buli és soha többé nem csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!