Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá a 12 éves...

Hogy vegyem rá a 12 éves lányomat, hogy ne pisiljen az udavron?

Figyelt kérdés
nagyon lutsa lány emiatt ha kinn van lusta bemenni, engem ez is zavar. de néha a fiu barátjai előtt is csinálja, amiért nagyon haragszom. testileg korán érik tehát már szőrösödik neki. a fiuk nagyon bámulják, ami engem zavar, de őt nem, sajnos nem szégyenlős, nagy bulinak tarja a dolgot.

2011. ápr. 14. 20:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
69%

11:33

egyáltalán nem igaz

nem feltétlenül pl nekem két évvel azután jött meg miután kiszőrösödtem egy bnőm meg nagyon nem volt fejlett mégis 9 évesen megjött neki

2011. ápr. 16. 19:51
 22/34 anonim ***** válasza:
49%
ne haragudj de ezen nagyot röhögtem.:D
2011. ápr. 16. 19:53
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha szellemileg fogyatékos akkor nem tudod neki bemagyarázni hogy nem illik.

Bocs de sztem nem normális hogy egy 12 éves lány a fiúk előtt pisil kint az udvaron...

2011. ápr. 17. 10:07
 24/34 anonim válasza:
100%
Adj rá pelenkát és akkor ott pisilhet ahol akar.
2011. ápr. 22. 11:43
 25/34 anonim ***** válasza:

Én is szoktam az udvaron pisilni de nem a lányok elött. Ez nagyon ciki.

F/16

2011. dec. 18. 12:45
 26/34 anonim ***** válasza:

Én is 12 éves vagyok. Nekünk nincs udvarunk, de amikor kint pisilek, akkor vigyázok rá, hogy ne lássanak meg, és nem is szeretem, ha olyankor meglátnak.

12/L

2012. ápr. 14. 14:14
 27/34 anonim ***** válasza:

Most komolyan, olyan nagy megerőltetés neki bemenni a wc-re? Ha még 12 évesen is ezt csinálja, már nehéz lesz neki elmagyarázni, hogy mit illik. Ha szobafogságban van és nem mehet ki, akkor a szoba sarkába hugyozik...? XD

Zárd ki a házból, kint úgyis jobban szeret élni. Ha nem engeded be, TALÁN hatna rá. :D

2012. ápr. 14. 14:47
 28/34 anonim ***** válasza:
én már 5éves kortól nemengedem a lányaimnak hogy kint pisiljenek. És szerintem ez így van rendjén. Nem szoktattam rá őket és most leszoktatnom se kell. De egy 12 éves lánynak ezt már kéne magától tudnia. Valamit nagyon elrontottál a nevelésében !
2012. ápr. 14. 15:01
 29/34 anonim ***** válasza:
Nincs valami rovarfóbiája? Én tuti azzal ijesztenék rá.:D
2012. ápr. 14. 16:27
 30/34 anonim ***** válasza:

Na most várjál már, mindent látsz csak a lényeget nem. Pedig te magad irtad le a kérdésedben.

Összefoglalom: udvaron pisil, fiúk bámulják, nagy bulinak tartja.

Mondjuk mi lenne ha ebböl két dolgot elvennél tőle, lehet elég csak egyett. Vagy az udvart vagy a fiúkat. Nincs udvar, vagy van udvar, de fiúk ide nem jönnek mig igy viselkedik.

Egyböl nem lenne nagy buli és soha többé nem csinálná.

2012. ápr. 14. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!