Szerintetek elengedjem 11 éves lányomat? (Többi lent! )
Ha viszed,hozod baja nem lesz,bennt a mozi vaszon elött:)
Nyugodtan engedd,csak pontosan menj erte,hogy nehogy elcsatangoljon unalmaban:)
Nyugodtan. Én is voltam moziban 11 évesen a barátnőmmel.:)
-Nem drogozom
-Nem cigizem
-Nem vagyok k*rva
-Senki nem erőszakolt meg a moziban:):)
-Elit gimi, egész jó átlag
-Néptánc, és nem hip-hop vagy ilyesmi
-Hagyomány és törvénytisztelő vagyok:)
A mozi nem rontja meg a gyereket. Discoba nem engedném a sajátomat (ha lenne), de a mozival minden rendben. Egy nagy plázában, ahol rengeteg ember van, tényleg nem lesz baja a gyareknek. HA felkíséred és értemész, akkor meg pláne.
Nagyon aranyos anyuka vagy egyébként. De nem kell túlzásba vinni az aggódást. Esetleg Te is beülhetnél velük, mondjuk 3-4 sorral hátrébb, akkor tényleg semmi baj nem lenne:)
16L
Figyelj, szerintem ha egy ilyen helyre se engeded el, akkor később ennek következményei is lehetnek.. Saját tapasztalatból beszélek, lehet hogy gyerekes vagyok, de engem anyukám sehova nem enged el. Pl. így városban sétálni, pedig erre sose hallottam olyanról, hogy megerőszakoltak vagy elraboltak valakit. Mégse enged el sehova, és néha már azt hazudom, hogy csak egyik haveromhoz megyünk, közbe aztán sétálunk. És egyszer megtudta és avval jött, hogy miért hazudozok. De tudom, hogy ha elmondom az igazat nem enged el. Szóval ha nem szeretnéd, hogy a gyereked ilyen legyen, engedd el. Legalább egy moziba, hisz ott annyi ember van, ha történne neadjisten vele valami, akkor is csak észreveszik.
L/15
Engem anyum elengedett annak idején, bízott bennem.
Nem laktunk messze a mozitól, gyalog mentem.
A mozi melletti utcában egy 4 fős fiúcsapat megtámadott.
Ennek már több, mint 20 éve, de nem felejtem el soha.
Nem azt mondom, hogy mindenkivel megtörténik.
Csak a belekalkulálás nem biztos, hogy nem árt.
Én azóta se hevertem ki a dolgot. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!