Elengedjem a 14eves lanyomat a Balatonra furodni a baratnoivel?
Ma reggel avval az otlettel allt elo,hogy engedjem el ma delutan a baratnoivel a Balatonra furodni. 1ora korul mennenek,6kor pedig jonnenek is haza. Megbizhato lany, a baratnoit is ismerem,4en lennenek.. 10km-re van innet,vonattal mennenek. Azt mondtam neki,hogy meg megemesztem,es ha ugy dontok hogy igen,akkor felorankent hivjon,es megigertettem vele h nem megy be a mely vizbe.
Mit tegyek?
én 14 évesen Pestről mentem a Balatonra barátokkal.
És nekem szigorú szüleim voltak.
10km?? Szerintem igen ;)
Ha mindig hív,és megígéri,hogy nemmegy mély vízbe, együtt maradnak 4en,akkor igen.. Gondolom a barátnői nélküle is elmennek,szóval szegény biztos rosszul érezhetné magát..
14L
Szerintem elengedhetet nyugodtan!
10 km-t nem sok, és ha mindannyian megbízhatóak, akkor el lehet engedni. Főleg akkor nem lesz gond, ha együtt maradnak és 'vigyáznak' egymásra:)
Azt viszont megjegyezném, hogy a félóránkénti telefonhívást soknak tartom. Megértelek, hogy aggódni fogsz, félted a lányod, de magamból kiindulva, nem biztos, hogy félóránként fel fog hívni. Gondolj csak arra, hogy ha bemennek a vízbe, labdáznak,, úsznak, hülyéskednek észre sem veszik, hogy repül az idő. Ha jól érzik magukat fél óra seperc alatt eltelik. Ezért ne lepődj meg, ha nem pontosan fél óránként fog hívni!
16/L
Valóban mondanak mára esőt, vihart. Jön a rosszabb idő, ezért mindenképpen beszéld meg a lányokkal, hogy ha úgy látják, hogy közeledik a vihar, fúj a szél, megy a viharjelző jöjjenek ki a vízből, pakoljanak össze és ha leszakad az ég menjenek be fedett helyre, nehogy bajuk essen. Ha pedig van úgy vonat, jöjjenek haza hamarabb, fölösleges megvárni a viharban azt a vonatot, amivel egyébként mennének haza.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!