Szerintetek elengedjem? Féltem nagyon. :S
Ne engedd el!
13 évesen még korai az ilyesmi! És jól mondja az első... tuti nem társasozni akarnak...
köszönöm a válaszokat.de azt mondta hogy van esze nem fekszik le vele. meg semmi. de szerintem sem engedem el.:S
2. nem.:) Linda:)
És ha a srác aludna nálatok?
akkor titokban, alig feltűnően, azért rájuk nézhetnél :)
Hát attólfügg milyen állásponton vagy... Igen, tényleg fiatal, valóban nem kéne még elvesztenie a szüzességét, de vedd figyelembe hogy egy éve együtt vannak, és kérnek téged hogy engedd el hozzá... Ennek örülj, nem sok tini teszi meg... Lehet hogy ezért lepontoznak és midnenki hülyének fog nézni, de én azon az állásponton vagyok hogy az ember akkor veszítse el a szüzességét ha szereti a partnerét, és ha elég érett egy kapcsolathoz... Nekem elég bizonyíték az, hogy egy éve együtt vannak, ez valamilyen szintű érettségre utal, és az hogy megkrdeztek róla. Szerintem mindenképpen ülj le a lányoddal, és beszélj erről alányoddal...hogy őszintén: mik a szándékai. szerintem ha azt akarja be fogja vallani nem néz hülyének, hiszen megkért hogy engedd el. Akkor pedig beszéld meg vele hogy mi hogyan...
Szóval a lányodat neked kell ismerned. Annyit mondok hogy én is 14 évesen vesztettem ela szüzességem, anyu megértette, nagymamám leesett a székről mikor megtudta, de már egy éve együtt voltam a párommal és szerettem (azóta is vele vagyok). Az érettség nem mindenkor kor kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!