Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elengedjem a lányomat az...

Elengedjem a lányomat az iskolába?

Figyelt kérdés
Voltunk ma fül-orr-gégészeten,és arcüreg gyulladása van.Nem tudom elengedjem -e az iskolába mert elég rosszul tanul és nem szeretném ha lemaradna.
2011. febr. 10. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:

majd akkor pótol, vagy nem ártana a magántanár sem.

Viszont az egészségét ne veszélyeztesd, had pihenjen csak. Flangáljon ebben a szeles hülye időben?

Majd úgy jár, mint a bátyám, hogy 1hónapig lebénult a fél arcára, ráadásul esküvő előtt:S

2011. febr. 10. 15:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Magántanárra sajnos nincs pénzünk.
2011. febr. 10. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
ha rossz tanuló, akkor nem mindegy? valószínűleg akkor sem tanulna, ha benn lenne. és ezt nem sértésnek szántam. inkább maradjon otthon és gyógyuljon meg, minthogy bemenjen, a szokásához híven nem tanulna és még útközben rá is fázna.
2011. febr. 10. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
értem. akkor pedig kénytelen lesz pótolnia, esetleg kikérdezhetnéd, vagy segíthetnél neki. de tényleg ne menjen szerintem suliba.
2011. febr. 10. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
NE! Iskolatársa nem viszi a leckét? Ez már nem divat? Nekem annyiszor volt arcüreggyulladásom, mint égen a csillag, ezért tapasztalatból mondom, hogy NE engedd, míg teljesen meg nem gyógyul! Meleg kell ilyenkor az arcának, gőzölés (kamilla, hársfa, mentalevél vagy valami mentolos) vagy infralámpa, napi 4x vagy ahányszor rá tudod venni. Nehogy ki kelljen mosni vagy fel kelljen szúrni. Utána állítólag mindig kell majd, és "élménynek" meg látványnak is horrorisztikus.
2011. febr. 10. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:
De az orvos nem mondta hogy itthon kellene maradnia.Felírt egy gyógyszert hogy naponta kétszer vegye be.
2011. febr. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!