Szerintetek elengedjem 11 éves lányomat? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Kecskeméten lakunk és van egy tőlünk 6-8 km-relévő pláza abban egy mozi.11éves lányom oda szeretne elmenni a barátnőivel(moziba)Szerintetek elengedjem??Mármint én viszem és én is hozo, csak félek hogy valami bajuk esik szülői felügyelet nélkül.Elengedjem?(A lányom elég megbízható.)2010. febr. 15. 19:29
12/19 anonim válasza:
Ha te viszed-hozod (vagy a barátnők valamelyik szülője, akit te is ismersz) akkor sok baj nem lehet. Persze el kell ondani, hogy idegenekkel nem szabad szóbaállni, stb stb, de ezt amúgy is elmondtad már neki.
Kifejezett kérésük volt, hogy egyedül mozizhassanak? mert ha nem nyugodtan megnézheted velük a filmet is, max maradj a háttérben.
13/19 anonim válasza:
Én 10 évesen egyedül jártam mindenhova most 13 vok és már szinte sehova nem mek az ősökkel, randizni megy minden és simán elengednek, sőt még az se zavarná őket, ha csókolózni látnának egy sráccal, valahol. Sztem nyugodtan engedd el. Ha te viszed meg hozod akkor még jobb. De én busszal mentem mindig. És még élek, nem raboltak el, meg ilyenek.
15/19 anonim válasza:
ha ennyire megbízol a lányodban akkor természetesen engedd el!!!!!
16/19 A kérdező kommentje:
Elengedtem!11:30-kor vittem és adtam neki 3000ft-ot!2.kor kezdődött a film.Addig étteremben voltak(persze a plázán belül).Könyvesboltba,meg egy rucibolta(ezek is a plázán belül).Megvette a jegyet.Megnézték a 2 órás filmet és 4-kor elhoztam.3-man voltak ő+2 barátnője.Nem lett semmi bajuk.Örömmel mesélte végig az egész filmet.(Alice csodaországban[3D]).Szerintem máskor is el fogom engedni.
2010. márc. 6. 17:54
17/19 anonim válasza:
nekem 11 évesen eszembe sem jutott, hogy moziba akarjak menni
17/l
18/19 anonim válasza:
Persze,ha viszed-hozod.Az én lányom is volt már és semmi baj nem volt,én is vártam a mozi után.Legyen nála telefon ha bármi gond lenne ,késel vagy ilyesmi tudjál neki szólni,hogy ne muzduljon onnan,mindjárt ott vagy.-)
19/19 anonim válasza:
AZ Alice csodaorszgábant azt én is egyedül néztem meg egy barátnőmmel a moziban :)))) 11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!