Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi vesz rá egyes lányokat,...

Mi vesz rá egyes lányokat, hogy így viselkedjenek?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm ott maradt a régi sulinkban és hát 21. századi lányka lett:P Tűrtem, hogy káromkodjon, elnéztem, hogy kinn van a melle(helye), kibírtam röhögés nélkül a sminkjét, ő meg lecserélt. Oké, én is találtam új barátokat, de ott kicsit kiakadtam, hogy Durex-el pózol az újdonsült pasijának a Facebook üzenőfalán. Nagyon rossz nézni, hogy mi történt vele. Próbáltam vele beszélni mindenhogyan, de nem akarom, hogy 14 évesen abortuszra várjon... Otthonról menekül, az apja elköltözött Angliába, az anyjával meg nem áll szóba. Mi legyen? Elkap a sírás, ha erre gondolok:'(

13L (a lány 7 hónappal fiatalabb nálam)

2011. ápr. 13. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
utolsó:te is tudhatod 14 évesen milyen a középsuli Xd
2011. ápr. 14. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért ne tudhatná?
2011. ápr. 14. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
mert még általánosba jár
2011. ápr. 14. 19:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 6 osztályosba jártam, előfordulhat, hogy ő is.
2011. ápr. 15. 19:48
 15/16 x.wicaa.x válasza:

Csak ismételni tudom a többieket, beszélj vele őszintén. Ennyi amit tehetsz.

15:48asnak:

Mért stréber az aki kitűnő, és nem örül ha hármast kap? Ezen egy kicsit fennakadtam. A stréber, az nálunk "falun" (amúgy város) még mindig tanulás mániást jelent, nem pedig azt, ha valaki nem akarja elcseszni az életét. Szerencsére ilyen téren jó géneket örököltem, jó a memóriám, így itthon alig tanulok, mégis kitűnő vagyok. Szinte senki se hiszi el, pedig akik közelebbről ismernek, tudják, hogy igaz. Amúgy a csoportok tényleg igazak a középsulira csak nem pont ezek, mert pl. nálunk emok nincsenek. De a csoportosulás már 6.óta így van...

"középsulis" / l

2011. máj. 10. 22:05
 16/16 anonim ***** válasza:
14 évesen már középiskolás is lehet...
2011. máj. 12. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!