Mért erőszakolnak meg lányokat?
mert nem normálisak,erre nem lehet mit mondani.
nagyon sajnálom ami a barátoddal történt,támogasd őt,nagy szüksége van most rád.
Egyes pszichológusok azt mondják azért, mert ezeknek a férfiaknak önbizalom hiányuk van vagy sokat elutasították őket esetleg házasságban éltek és váláskor a nő kisemmizte őket és így élik ki magukat. Mások pedig valamilyen okból "nem szereti" a női nemet és így áll bosszút. Sajnáloma barátodat. Állj mellette.
17/L
Harmadik: ez erőszak és nem szex.
Amelyik hímnek gerjedelme van, az simán felszedi ezeket a kis k.vákat, és megkeféli.
Akiből ez indulatokat vált ki, és megerőszakolja, az azért teszi, hogy bántsa.
A legtöbbször NEM azokat a csajokat erőszakolják meg, akiket te említesz, hanem a többieket, akik teljesen normálisak, esetleg még félénkebben is viselkednek az átlagnál.
Kérdező: a barátod rosszkor volt rossz helyen, egy ilyen aberrált bűnözővel hozta össze a sors. Nem tehet róla, hiába gondolkodik azon, miért ő, miért vele történt ez meg. NEKI ebben semmi felelőssége, tehát kár is ezen tépelődnie. Egyszerűen ő akadt egy ilyen állat útjába.
én sem értem miért vannak ilyen meberek,ha hallom valahol,hogy valakit megerőszakoltak,roszzul érzem magam,van,hogy még sírok is.utálom az ilyen embereket,ezért esténként imátkozi is szoktam azokért a lányokért,akikkel megtörtént,na meg azért is,hogy ne legyen több ilyen,de sajnos ez nem segít valami sokat.és sajnálom a barátodat,majd imákozom érte is,hogy rendbe jöjjön az élete,és legyen nagyon boldog.
13/L
mert szemetek és visszaélnek az erejükkel. meghát ahogy a mai kis p.csák végig riszálják magukat a plázában..pff no comment ;)
13/F
Erre sajnos nincs magyarázat.Azt próbáld vele megértetni, hogy ő nem hibás.Nem azért történt, mert a lány csinált valami kihívót, vagy esetleg félreérthetőt.egyszerűen ő áldozat, aki rosszkor volt rossz helyen.A lány semmiről nem tehet.Nehogy még neki legyen bűntudata!Ha segítség kell, ezt a számot hívhatja:
Szexuális Erőszak Segélyvonal!
06-40-630-006 (helyi tarifa)
hétfő 10–14 / csütörtök 14–18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!