Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi vesz rá egyes lányokat,...

Mi vesz rá egyes lányokat, hogy így viselkedjenek?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm ott maradt a régi sulinkban és hát 21. századi lányka lett:P Tűrtem, hogy káromkodjon, elnéztem, hogy kinn van a melle(helye), kibírtam röhögés nélkül a sminkjét, ő meg lecserélt. Oké, én is találtam új barátokat, de ott kicsit kiakadtam, hogy Durex-el pózol az újdonsült pasijának a Facebook üzenőfalán. Nagyon rossz nézni, hogy mi történt vele. Próbáltam vele beszélni mindenhogyan, de nem akarom, hogy 14 évesen abortuszra várjon... Otthonról menekül, az apja elköltözött Angliába, az anyjával meg nem áll szóba. Mi legyen? Elkap a sírás, ha erre gondolok:'(

13L (a lány 7 hónappal fiatalabb nálam)

2011. ápr. 13. 18:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Ha a szülei nem törődnek vele, Te sem tudsz tenni semmit.
2011. ápr. 13. 18:32
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Beszélj vele őszintén, és mond meg hogy aggódsz érte. És hogy még mindig kedveled, és nem akarod hogy tönkretegye az életét. Engedd meg neki, hogy bízzon benned, és segíts neki.
2011. ápr. 13. 18:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Sajnalom, hogy ilyen lett a baratnőd. Megértelek, mert az én baratnőm is elhagyta az agyat - 4 abortusz, gyogyszerfüggőség, munkahelyéről kirúgtak - csak ő mar 32 éves. Rajta sem lehet segíteni. Néha el kell fogadnunk, hogy nem vagyunk megvaltok, és masok sorsaért nem vallalhatunk felelősséget.
2011. ápr. 13. 19:16
 4/16 anonim ***** válasza:
Mondd el neki aztán ha értelmesség kis része is megvan még benne :) akkor hallgat valamennyire rád. Ha meg nem érdekli akkor tanuljon a hibájából majd. Emiatt már ne legyen rossz kedved...te megtetted amit tudsz , a többi rajta múlik szerintem.
2011. ápr. 13. 19:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam beletörődni, de azért mégiscsak együtt nőttünk fel, és most így tönkrement:'(
2011. ápr. 13. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Aztán majd csodálkozik a "barátnőd", ha kirepül a képe tündérmackóra, vagy napisz*rra.

Az emberi hülyeség határtalan.

2011. ápr. 13. 22:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy ezt kell mondjam, de az ilyeneknek, főleg ennyi idősen nincs ahhoz elég eszük, hogy felfogják mekkora baromságot csinálnak. Majd szépen tönkre teszi az életét.
2011. ápr. 13. 23:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak figyelemre vágyik. Én 13 évesen olyan feltűnési viszketegségben szenvedtem, hogy tele nyomtam magam piercingekkel, raszta hajat csináltattam és "nem érdekelt semmi", persze nem feküdtem össze senkivel(de mindenkinek azt kamuztam, hogy igen). Eközben csak azt akartam, hogy figyeljenek rám is. Most teljesen normális, dolgozó , egyetemista vagyok és senki sem hányja a szememre azt, hogy hogyan viselkedtem vagy öltözködtem akkoriban . Úgy gondolom, hogy 12-13 évesen nem lehet elrontani egy egész életet. Ha csinál is olyan dolgokat az ember amiket később megbán, jobb esetben tanul belőle, mindig vannak újabb és újabb lehetőségek amikkel javíthatunk. Próbáld megbeszélni vele, hogy miért csinálja ezt, mondd el neki, hogy fontos számodra.
2011. ápr. 14. 13:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki az őszinte véleményedet vagy használ és észhez tér vagy nem.
2011. ápr. 14. 14:26
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

Mondd el neki hogy ez abszolúte normálatlan xD

És figyelemztetsd hogy ezt kilencedikben nagyon nem fogják tűrni. Nálunk egy csaj annyira ribis volt h a tesiöltözőben egy lány felpofozta, és hatott xD

a középiskola egy olyan terület, ahol van sok kis csoport, ezt fel kell fognia, szemléltetsd neki: Vannak a RIBIK, akik minden sulibuliban (egy tanár a kapuban) a harmaidk emeleten cigiznek meg b*sznak ismeretlenekkel. Vannak a STRÉBEREK, akik megvannak maguknak, a ribik lenézik őket mert jobbak mint ők. Vannak a ROCKEREK és EMOK, nálunk nicnsenek sokan, de ők szünetben kint cigiznek, de nem balhéznak sokan. mindezek ellenére senki nem bírja őket, maguknak elvannak. Vannak a NORMÁLIS CSAJOK, akik nem feltűnőek, olyan 4.0 körül mozog az átlaguk, nem akadnak ki ha hármast kapnak, mint a stréberek, viszont zavarja őket ha egyes lesz a dogájuk, ellentétben a ribikkel. És a mesékkel kapcsolatosan hidd el, a normális csajoknak van igazi pasijuk, egy ribit se láttam aki egy héten belül nem írta vna ki facebookra h kapcoslatban van és ugyanazon a héten a már nicns kapcsolatban-t.

gondolhatjátok, én a normális csajokhoz tartozok xD

ezt mondd el neki, és akkor remélem kicsit megnormálisodi. ha nem, majd lenéző szemek helyreteszik hiddel.

14/L

2011. ápr. 14. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!