Soha nem értettem, hogy miért kell a lányokat jobban félteni, mint a fiúkat? Az nem olyan nagy baj, ha a fiam ejt teherbe egy lányt, csak az a baj, ha a lányom esik teherbe?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 12:07
1/5 anonim válasza:
a fiú lelép otthagyja a lányt a sz@rba
a lány meg babával a hasában siránkozhat
3/5 anonim válasza:
a 21. század kedves kis csonka családjai ezen felfogás miatt lesznek
4/5 anonim válasza:
Az én apámnak erre volt egy mondása:
Egy fiú, ha a kalapjába sz@rik, akkor is fiú marad.
Ha a fiad teherbe ejt egy lányt, akkor fogja azt a gyereket magával cipelni mindenhová? Úgy megy munkát keresni, ismerkedni, hogy a gyereket viszi magával?
Valószínűleg nem, hanem éli világát.
De ha a lányodat teherbe ejti valaki, akkor ő kénytelen mindenhová a gyerekkel menni, mert az övé, amiből rengeteg hátránya származik majd.
Nem kap munkát, mert a gyerek beteg lehet, nem biztos, hogy a másik pasinak kell az a gyerek, stb.
Kicsit sarkítva, de szerintem az a lényeg.
5/5 Krisz1998 válasza:
Csak szülöi felügyelet alatt engedjétek nekik lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!