Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagy bajban vagyok! A történet...

Nagy bajban vagyok! A történet az h cigiztem:Snem kellet volna 1000-szer megbántam már, elmondták anyukámnak. és amikor üdítöt hoztam megállított és azt mondta még otthon beszélgetünk! Mire számítsak? Mit fogok kapni? Vagy mi fog történni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 10:04
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
nem kell a nevedet megmondani, meg bemutatkozni se kell, ez direkt ilyen névtelen. Az utcai fülkéről meg úgysem jön rá senki utólag, hogy Te onnan telefonáltál
2011. ápr. 10. 14:51
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg nem sikerülne, azt hiszen a Kék Vonal is ingyenes

[link]

(ott szám felül, az is nyolcvanas) szóval azt is lehet ingyen utcai fülkéből, névtelenül hívni

2011. ápr. 10. 14:56
 23/47 anonim ***** válasza:
85%
gratulálok anyádnak, hogy egy szál cigiér szétcsapta az arcod.... :S
2011. ápr. 10. 15:01
 24/47 anonim ***** válasza:
80%
Azért nem normális hogy így elvernek, de az se normális, ha egyszer tudod ilyen akkor miért húzod ki a gyufát? Te sem vagy szentéletű azért, de oké elismerem, azért amit anyukád csinál nem áll arányban a dolgokkal, bár én nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy így megütne, de biztos, ha te mondod...
2011. ápr. 10. 15:11
 25/47 A kérdező kommentje:
legutolsó:hát látod..:( felfogom hívni a kék vonalat vagy a krízis telefont de félek elmondani h mik történnek.elmegyek itthonról vagy nem is tudom mit csináljak már:'(:'(
2011. ápr. 10. 15:12
 26/47 A kérdező kommentje:
szted utolsó mondanám?? kajak vérzett az orrom meg egy nagy mokka lett a szemem alatt..:)
2011. ápr. 10. 15:15
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

De mikor vérzett az orrod/meg mokkás lett a szemed akkor azt miért kaptad?Mert nem hiszem,hogy csak úgy "poénból" vertek volna el...

Amúgy meg a kék számról nem fogják megtudni a szüleid,hogy beszéltél velük akkor már hamarabb tudnák meg azt,hogy ezen az oldalon írkálsz..

2011. ápr. 10. 15:30
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert kívánok Neked, én is vert gyerek voltam. Remélem sikerül megoldást találni, nagyon bele tud ivódni a félelem az ember lelkébe. Az egyik ilyen telefonvonalat én is kerestem régebben egyszer, igaz, nem a magam ügyében, hanem egy más gyerek miatt. Nem kell félni tőlük, kedvesek, és nem is kérdezik, ki vagy, csak ha Te direkt akarod.
2011. ápr. 10. 16:00
 29/47 anonim ***** válasza:
18%

Meg könnyen előfordulhat, hogy csak meglegyinteni akart, te meg befordultál, vagy rosszul mozdultál vagy neki szaladt meg a keze és véletlen volt, azért ez így kevés info nem kell rögtön ítélkezni, hogy milyen anyja van. Sok kamaszt láttam már, aki vagy eltúlozta a dolgokat vagy hazudozott össze-vissza.

Én azért nem ítélkeznék, csak ha minden részletet tudok.

2011. ápr. 10. 16:01
 30/47 anonim ***** válasza:
72%
Csak szerintem van ennek egy kicsit kamu szaga? :O
2011. ápr. 10. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!