Nagy bajban vagyok! A történet az h cigiztem:Snem kellet volna 1000-szer megbántam már, elmondták anyukámnak. és amikor üdítöt hoztam megállított és azt mondta még otthon beszélgetünk! Mire számítsak? Mit fogok kapni? Vagy mi fog történni?
Ha esetleg nem sikerülne, azt hiszen a Kék Vonal is ingyenes
(ott szám felül, az is nyolcvanas) szóval azt is lehet ingyen utcai fülkéből, névtelenül hívni
De mikor vérzett az orrod/meg mokkás lett a szemed akkor azt miért kaptad?Mert nem hiszem,hogy csak úgy "poénból" vertek volna el...
Amúgy meg a kék számról nem fogják megtudni a szüleid,hogy beszéltél velük akkor már hamarabb tudnák meg azt,hogy ezen az oldalon írkálsz..
Meg könnyen előfordulhat, hogy csak meglegyinteni akart, te meg befordultál, vagy rosszul mozdultál vagy neki szaladt meg a keze és véletlen volt, azért ez így kevés info nem kell rögtön ítélkezni, hogy milyen anyja van. Sok kamaszt láttam már, aki vagy eltúlozta a dolgokat vagy hazudozott össze-vissza.
Én azért nem ítélkeznék, csak ha minden részletet tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!