Pety07 kérdése:
Help me!? (Történet lenn)
Figyelt kérdés
Hát kezdjük úgy h van 1 csaj a suliból aki szerelmet vallot nekem.Még 1 hónapja jött az osztályba és tulajdon képen az utolsó nap vallota be.És azért elég jó csaj és jó tanuló is.Akkor azt mondtam még jó tudni :).De már az utóbbi hetekbe elkezdtem iránta érezni valamit...Pont kapóra jött mert a szomszéd faluba lakik és ép falunap volt.Akkor gondoltam h lépek a dologban.Csak nem mertem megszólítani xD De valahogy sikerült és egész jól elvoltunk rá adásul kiderült h csomó közös van bennünk.Mivel a teló száma eredetileg meg volt próbáltam hívni de "A hívott szám nem kapcsolható" duma jött be.Egész nap csak hívtam de folyton ez.De később kiderült h tönkre ment a Nokia XD.Úgy h most nagyon nem tudom elérni.Meghát az a kérdés az én koromba hová tanácsos elmenni "randira".' ötletem még volt mert az egyik barátnője meg van facebookon.De az meg mostanába nincs fenn.Segítség a válaszokat előre kössz!2011. júl. 18. 13:44
1/10 anonim válasza:
Más közösségin nincs fent a lány vagy a barátnője? Esetleg ha tudod hol lakik, meglephetnéd egy szál virággal... Sok sikert!!! :D
2/10 anonim válasza:
Szomszéd falu? Bicikli, busz meg valakivel kocsival elviteted magad. A beszéd az igazi komunikáció nem a facebook. ha fontos ne facebookon üzziz. Vagy ha nem mersz szeméjesen akk nemtom.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó elmennék simán de nem tudom pontosan hol laknak és mivel no telefon,ne net más ötletem nincsen amúgy köszi a választ ^^
2011. júl. 18. 14:01
4/10 A kérdező kommentje:
A virággal nincs gond anyumék pont virágosok :D
2011. júl. 18. 14:02
5/10 anonim válasza:
Első vagyok
Mivel faluról van szó akkor vélhetőleg mindenki ismer mindenkit (tapasztalat), így könnyebb a helyzet mint egy városban. :D Pattan járműre és irány a falu. Kérdezősködj bátran, aztán amint a lányhoz érsz meséld el neki, hogy milyen kacifántosan találtad meg. Hidd el értékelni fogja!!!! :D
6/10 A kérdező kommentje:
Hát még annyira nem ismerik.Nem rég jöttek ide de véglis próba :)Még azon is gondolkoztam h elviszem valahova táncolni.Csak azt nem tudom mlyen zene lenne jó :D
2011. júl. 18. 14:30
7/10 anonim válasza:
Szerintem ültesd fel a traktorra és vidd el permetezni meg kapálni a TSZ nek, biztos értékelni fogja, hogy milyen kitartó és jó munkás ember lesz az ő kend ura!!!....xd ennyi hülyeséget megkérdezni...elmész megkérdezed a faluba hogy hol lakik aztán kihívod 1 rétre dumáltok ott van ingyen virág, és lekapod.. ha ő valott szerelmet mit bonyolítod a dolgot?!
8/10 A kérdező kommentje:
Nem ilyen könnyű az ;)azért ezt be kell időzíteni megbeszélni,meg persze h ki engedik-e :D
2011. júl. 19. 15:46
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat mindenkitől :)
2011. júl. 22. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!