Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma ez a menő? ( történet lenn )
Először is beismerem, hogy vannak kivételek, ezektől előre is bocsánat!
Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek miért menő a mai 16-18évesek korában inkább megpróbálni rámászni, lenyúlni csöppet idősebbek (20-2x) pasiját(főleg ha komolya kapcsoaltban él az illető), mint ,,sajátot,, természetes módok keresni? Nem tartják ezt megalázónak? (esetemben szerencsére a kis ribanc visszautasításba ütközött :D )Miért nem lehet normálisan párt keresni?
21/l
Mert az ilyenek nem párt keresnek, csak a saját egójukat akarják kicsit megsimizni azzal, hogy ilyesmit csinálnak.
Ők strigulát gyűjtenek, nem kapcsolatot keresnek, mégha egyszer egyszer tovább is maradnak együtt a kiszemelttel.
Idézem egy nőismerősöm:
"Izgat a trófea."
Bizony, sok nőnek is izgató a már foglalt férfi, mert kihívásnak tekintik, ha el tudják hódítani. Nem életkorfüggő, és egyáltalán nem általános.
14:58-as
Tudom, hogy kettőn áll a vásár. És szerencsére a mi kapcsoaltunk elég erősnek bizonyult. Ettől függetlenül nagyon szomorú dolgo ez szerintem. Nem vagyok nagyon idős, de valahogy 5-6évvel ezelőtt sem jutottak ilyesmik eszembe.Ennyit változik a világ?...szörnyű
14:59-es
Azért nem természetes szerintem, mert a pasi már foglalt! Kismillió szingli pasi és ugyanúgy nő szaladgála világon! Elég nagy a választék, miért kell megpróbálni belerondítani egy kapcsolatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!