Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "menő" pasi észrevehet egy nem menő lányt? Lehet ebből valami?
Én egy átlagos, nem éppen cicababa, de jó alakú lány vagyok. Nem vagyok nagy bulizós, néha-néha azért elmegyek, de nagyon rá kell beszélni, inkább itthon ülős vagyok. Pár napja voltam egy buliban, ahol ott volt egy fiú aki bár jóképű, de azt gondolnám soha sem venne észre engem. Ő olyan menő pasi akiért oda vannak a csajok, látszik rajta hogy nagyon ad a külsőjére, ránézésre nagyképű is. Ismerem 2 volt barátnőjét, tipikus cicababák, az ellenkezőim. De azt vettem észre hogy egész este engem bámult, néha egymásra is mosolyogtunk.
Egy ilyen pasit érdekelhet egy olyan lány is mint én vagyok?
Észrevehet - sőt, a jó külsejű, nők között népszerű, beképzelt pasik sokszor választanak visszahúzódóbb, alacsony önbizalmú lányt, mert az jobban el van tőlük ájulva. Jaj, sok ilyet láttam.... :S
Persze biztos van kivétel, amikor igazi szerelem van, de kevesebb.
Mindenesetre feltűnt, hogy a menő pasik ritkán választanak hasonló kaliberű, nagyszájú, feltűnő, menő csajt maguknak.
"ahogy elkezdett feloldódni, meg szerintem iszogatni, már a cicababákkal foglalkozott. Velük beszélgetett, táncolt stb. Utána már észre sem vett, hanem őket hajtotta."
Ezek után mennyire komoly szerinted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!