Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy azért tetszett meg nektek egy pasi mert aranyos volt és nem azért, mert menő?
ma 16:41
És a menőket,akik tényleg menők? Mert mintha erről szólt volna a kérdés!
Én utálom azokat a pasikat, akik menőznek és fennhordják az orrukat. Azok általában hetente/havonta cserélik a csajokat, mindegyik egy újabb trófea... (Tisztelet a kivételnek!)
Eddig csak olyanokra buktam, akik ilyen kis félénkebbek voltak, mondhatjuk úgy is, hogy "világtalanok"... Ezt főleg öltözködésre értem, meg a viselkedésre. De valahogy nem is vágyok olyan fiúra, akit körbeugrálják más lányok, folyton attól félnék, hogy mikor dob ki egy 'szebb' csajért. Az ilyen visszahúzódóbb fiúkban az a jó, hogy megbecsülnek! Tapasztalat :)
Azt akartam ebből kihozni, hogy igen, csak az aranyosság miatt tetszett eddig fiú. Bár más kérdés, hogy kinek mi az aranyos - volt már, hogy bele voltam bolondulva egy fiúba, mert aranyosnak tartottam; barátnőim szerint viszont egyáltalán nem volt az. :)
ma 16:55
Rám már mondta csaj,hogy aranyos vagyok és dugjunk! Mondjuk nem tudom hogy mi is pontosan az az "aranyos"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!