Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A családom miatt sokan szóba...

A családom miatt sokan szóba sem állnak velem (? )

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. A családunk gazdagabb az átlagnál, szép házunk van, több autónk, anyukám, apám, nagyszüleim sokszor visznek el ruhákat, parfümöt, ilyesmiket vásárolni. Sokszor költöztünk már, a kiskori legjobb barátnőm kb. 200 km-re lakik tőlünk, igaz, azért viszonylag sűrűn látjuk egymást.:) A mostani iskolámban ez az első évem, és még mindig nem találtam barátokat. Jó, sokan jöttek oda hozzám az első hetekben, hogy szia, honnan jöttél, segítek átvészelni a beilleszkedést, lehetnénk barátok stb. Persze, ezek a lányok csak addig tartottak ki mellettem, amíg párszor velem buliztak, nálunk aludtak... Hamarosan elkezdtek rólam mindenféle pletykák keringeni, hogy beképzelt vagyok, semmi más nem érdekel a pénzen, tanuláson és a "plázap*csáskodáson" kívül... Bár közvetlenül senkitől nem kaptam megjegyzéseket, a legtöbben hozzám sem szólnak. Iszonyatosan idegesít, már többször is szimuláltam rosszullétet, csakhogy ne kelljen bemennem a suliba, mert tiszta rossz, hogy mindenki ferde szemmel néz rám.. Hogyan mutassam meg, hogy én nem vagyok olyan, amilyennek hisznek
2011. ápr. 4. 15:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én ugyan ezzel a problémával küszködök, mint te.... :S

Bár én már 2. éve járok ebbe az iskolába, de már március közepe óta nem voltam bent...

Ki vagyok készülve

Megértelek..

2011. ápr. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!