A családom miért büntet azért, mert undorodok az öcsémtől? Miért nem fogadják ezt el?
Az öcsém mindig rajtam lóg, lopkodja a haverokat. Egyszerűen elegem van belőle. Persze a szüleim asz ő oldalán vannak... Mi a f@sznak akarják büntetéssel megváltoztatni az érzéseimet. Ha utálom akkor utálom. Ők most csak rontottak a helyzeten. Utálatból átment ez arra, hogy alig tudom visszatartani magam, hogy ne fogjak egy kést és vágjam le a kezét.
Bocsi a durva fogalmazásért, de így van.
Nem én vagyok az a kedves nővér. Nekem is vannak érzéseim és gondolataim. Mit kapok ezért? Pofonokat.
Nincs olyan törvény, hogy szeretni kell az öcsédet. Amikor lesz, akkor talán...
ma 13:28
Az a baj, hogy mindig rajtam és a barátnőimen lóg, álszenteskedik, a buszon fikázik, stb... Én szép szóval mondtam/mondom neki, hogy lécci ne csináld, de meg se hallja.
értem! :S esetleg még bővebben kifejtenéd hogy mit csinál mikor a barátnődön lóg meg ilyenek? Meg hogyan álszenteskedik?
amúgy én sem értem hogy a szüleid miért nem veszik észre ha igaz amit leírtál! Ha a beszélgetés nem megy akkor nem tudom. Minden esetre ne bántsd az öcséd mert akkor csak te kerülsz bajba!
Próbáld meg minél inkább elkerülni az öcsédet (már amennyire lehet pl. muszáj együtt utaznotok hazafelé ahol a barátaiddal kapcsolatba kerülhet fikázhat és stb.??)...elég durva amit írsz, bár tudom kamasz vagy és mindent erősebben fejezel ki-élsz át de ez a levágom a kezét késsel, elég meredek...
Amelyik barátodat a 10 éves öcséd le tudja "nyúlni" (bár nem értem hogy csinálná) az annyit is ért...
Pl.: Nálam van a legjobb barátnőm. Kimegyünk a lovamhoz. A tesóm jön utánunk, közben ott beszélget mindenféle számítógépes játékról.
Ha álszenteskedik: pl.: nem viszek a lónak vizet, mert elfelejtettem, ő meg bmondja, hogy ő persze ilyet sose csinált, közben meg soha az életbe meg nem fogta neki a vödrét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!