A családom miért büntet azért, mert undorodok az öcsémtől? Miért nem fogadják ezt el?
ma 18:08
Gépért mi is veszekszünk.
Neki a gépe nem tudja leolvasni a legtöbb játékot, ezért szó nélkül bemegy a szobámba, bekapcsolja a gépet, oszt játszik. Meg kicsitrégebben vette megy tök jó (nem neki való) játékot. Mi lett a vége? Lenyúlta a játékomat. ELLOPTA!!! Engem meg agyonvernek, ha elveszem tőle, mert én vagyok az idősebb, és a kissebb fontosabb -.-" Amúgy meg van egy hugom és vele jól jövök ki.
örülj neki,h van testvéred!abba gondolj bele,h ha most rossz viszonyt alakítasz ki akkor kire fogsz számítani ha ne adj isten történik valami a szüleiddel?vagy öregkorotokra ki lesz ott neked ha már a szüleid nem élnek!?nekem 4tesvérem van és igenis,nagyon szuper ha az embernek vannak testvérei!lehet kivel ellenni,titkokat megosztani,tanácsot kérni,de ezt csak akkor fogod megérteni és megtudni ha nagyobbak lesztek!eljön majd az az idö amikor visszasírod,h legyen melletted a tesód!
a testvérnek meg nem beégetni kellene mások elött a testvérét hanem megvédenie ugyh szerintem az ilyen "okos"tanácsokat meg tartsa meg a válaszoló magának!a lopás lehet egy betegség is,ha igen sokat csinálja akkor vagy figyelemfelhívás vagy tényleg mentális baja van!beszélj vele,h ezeket miért csinálja?kérd meg,h ha azt szeretnéd,h hagyjon titeket kicsit lógva akkor tegye meg,de adj neki cserébe valamit,mondjuk,h majd késöbb társasoztok vagy kártyáztok vagy elmentek együtt lovagolni vagy mit tudom én...csak valamivel kenyerezd le és így érezni is fogja,h attól még fontos ő!arra nem gondoltál,h azért legyeskedik mellettetek amikor a barinöddel vagy,mert tetszik neki a barátnöd?ez is egy lehetséges dolog,de SOHA ismétlem SOHA nem bánts őt,mert nem tudhatod,h milyen fájdalmat okozol ezzel és lehet,h egy életre bánni fogod!inkább állj ki mellé,védd meg őt,szeresd és meg fogja majd hálálni azzal,h ha neked kell egy kis egyedüllét akor meg fogja adni!rosszul állsz a dolgokhoz,ésszel csináld és könnyebb lesz!
ma 19:28
Majdnem hánytam a válaszodon. Én őt szeretni? Még viccnek is rossz. Szerintem a tesóm menjen a saját haverjaihoz. Én anno 10 évesen ha tehettem elmentem a haverokkal suli után a városba b@romkodni, meg a könyvtárba lecót írni... A tesómmal nem fogok lovagolni. ha nem szeretem akkor NEM
Akkor mi a f.sznak írsz ki ilyeneket... Levágni az öcséd kezét... NÓÓÓRMÁLIS VAGY? o.O Nekem lassan 6 éves a kistesóm sokat nyaggat meg minden, de szeretem... Te tesőd is azért teszi mert Ő szeret Téged... Te meg ezért a kezét akarod levágni meg ilyenek? Gratulálok.. És már bocsi de annak a válaszolónak van nagyon igaza akinek a válaszától Neked hányinkgered van Kedves Kérdező... Ha akarod bővebben elmagyarázom Neked msn en hogy milyen kib.szottul fontos a család... De ezt majd csak akkor fogod megérteni ha a te családod is olyan lesz mint most nálunk... :(
Köszi hogy elolvastad! 16/F
"Kedves" 0 százalékoz válaszoló.
Bííííííííííííííztos... Msn-emet nem adom meg. A család nem érdekel. A tesóm egy f@szláda g*ci. Ha eljönnnél akkor nem pattognál.
Jajj... Látszik h pici vagy még :D Kinövöd ;) Hidd el 2 út van:
1. Elkényeztetett h.lye kis p.csa leszel Aki mindent lesz.r és minden második nap öngyilkos akar lenni
VAGY
2. Szeretni fogod a családodat, öcsédet, és haragudni fogsz magadra hogy anno miért tettél/gondoltál ekkora marhaságokat
Oké nem kell az msn majd itt írok privátot 1-2 szer xD
Ja és a tesód nem lehet f.szláda g.ci... 10 évesen nem...
aki x évesen nőket erőszakol, gyilkol, ilyeneket csinál na az f.szláda,g.ci
0 % os voltam ;)
Ui: Mi az hogy nem pattognák? ott helyben kapnál egy olyan átszállót...
ma 21:53
Szeretenm a családomat csak az öcsémet nem. ez már kb 7 éve így van xĐ
Kedves utolsó
Hogyan szarja le mikor együtt élnek? Nem szól hozzá akkor is a szüle fogják nyaggatni (egyébként igazuk lenne) hogy miért nem szólsz a tesódhoz mikor már órák óta kér vmire pl :)
Ebből egy kiút van :D Szeresd meg a tesód vagy legalább ne bántsd , piszkáld és azért ha kér valamire vagy valami akkor legalább annyit h bocsi most nem érek rá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!