Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A családom miatt sokan szóba...

A családom miatt sokan szóba sem állnak velem (? )

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. A családunk gazdagabb az átlagnál, szép házunk van, több autónk, anyukám, apám, nagyszüleim sokszor visznek el ruhákat, parfümöt, ilyesmiket vásárolni. Sokszor költöztünk már, a kiskori legjobb barátnőm kb. 200 km-re lakik tőlünk, igaz, azért viszonylag sűrűn látjuk egymást.:) A mostani iskolámban ez az első évem, és még mindig nem találtam barátokat. Jó, sokan jöttek oda hozzám az első hetekben, hogy szia, honnan jöttél, segítek átvészelni a beilleszkedést, lehetnénk barátok stb. Persze, ezek a lányok csak addig tartottak ki mellettem, amíg párszor velem buliztak, nálunk aludtak... Hamarosan elkezdtek rólam mindenféle pletykák keringeni, hogy beképzelt vagyok, semmi más nem érdekel a pénzen, tanuláson és a "plázap*csáskodáson" kívül... Bár közvetlenül senkitől nem kaptam megjegyzéseket, a legtöbben hozzám sem szólnak. Iszonyatosan idegesít, már többször is szimuláltam rosszullétet, csakhogy ne kelljen bemennem a suliba, mert tiszta rossz, hogy mindenki ferde szemmel néz rám.. Hogyan mutassam meg, hogy én nem vagyok olyan, amilyennek hisznek
2011. ápr. 4. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Például ne szimulálj rosszullétet.

Na de viccet félretéve: ez sajna kemény dió, mert suliban a fiatalok egymást ha egyszer kipécézték, azon baromi nehéz változtatni. Nyilván a jó anyagi körülményeitek miatt belekerültél egy "dobozba", méghozzá a gazad elkényeztetett p*csa kategóriába. Ebből azért nehéz kitörni, mert ha tovább nyomod a barátkozást, akkor azt mondják, kérkedsz azzal, amitek van, ha nem, akkor meg az lesz a baj. Igazából elég nagy csapdában vagy.

Egy ember sincs, aki szimpatizálna veled?

2011. ápr. 4. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
* gazdag
2011. ápr. 4. 15:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ezt meg tudod mutatni, akkor le a kalappal előtted.

Sajnos ilyenek a magyar emberek, irigyek arra, akinek több jutott.

A legokosabb megoldás az lenne, ha elmennél egy magániskolába, ahol hasonló anyagi helyzetű diákok vannak. Onnan biztosan nem néznének ki. Idővel meg megtanulod kezelni ezt a helyzetet.

2011. ápr. 4. 15:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem egy ilyen barátom van, és senki nem bántja érte, meg beszéli ki a háta mögött.

Nem lehet hogy a baj benned van?!

2011. ápr. 4. 17:56
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Szegénykém :S

az én legjobb barátnőm vagy 10x gazdagabb mint mi,és nem nézem le érte...-.-"

Persze nem vág fel vele.

Te menőztél már vmi jó cuccal? mert lehet h akk aztért mondják...

Ha igen kérj bocsánataot

ha nem akkor mond nekik hogy ez nagyon rosszul esik,és attól hogy ti gazdagabbak vagytok az átlagnál,te tettől még nem tekinted őket ˝alsóbbrendűnek"

SOK SIKERT!!! ;)

11L

2011. ápr. 4. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:

*bocsánatot

*ettől

11L

2011. ápr. 4. 18:26
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

"mond nekik hogy ez nagyon rosszul esik,és attól hogy ti gazdagabbak vagytok az átlagnál,te tettől még nem tekinted őket ˝alsóbbrendűnek""

Na ezt marhára nem találom jó ötletnek...

Miért tartozik magyarázattal???

Pont ez lenne a lényeg hogy ne nézzék ki.

2011. ápr. 4. 18:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak Te nem veszed észre magad, és tényleg ilyen vagy?:) Egyébként kemény dió, engem őrültnek néztek évekig, és nem barátkoztak velem, mert azthitték hogy vagy tényleg nem vagyok komplett, vagy pedig csak szimulálok hogy megússzam az iskolát. Aztán helyrejöttem hellyel közzel, most vannak barátaim, bár még mindig könnyen kihoznak a sodromból.
2011. ápr. 4. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Igazából én sem gondolom, hogy nem benned van a hiba. Ha a szüleid anyagi helyzete miatt néznének ki, akkor eleve nem barátkoztak volna veled. Lehet, hogy igazuk van???
2011. ápr. 4. 23:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem szoktam felvági..:S Akkor kezdődtek a bajok, amikor elindult a sok-sok pletyka rólam, és azóta nincsenek normális viszonyaim.
2011. ápr. 5. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!