Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ennyi bunkó kamasz?

Miért van ennyi bunkó kamasz?

Figyelt kérdés

Sokban semmi érzés nincs, lenézik meg kiutálják azt aki nem olyan mint ők, dohányoznak, alkoholt isznak sokan. Akik meg futballoznak azok meg azt hiszik olyan nagyok csakmert azt csinálják és mindent meg tehetnek, és bunkók.

14/F vagyok de én nem dohányzok, nem iszok alkoholt és van bennem valamennyi érzés is, meg lelkiismeret.

2011. ápr. 3. 17:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te meg a másik fele vagy, aki meg kibújuk minden alól, és próbálja tenni a nagyfiút. Lehet hogy töketlen vagy, az élet majd eldönti a sorsod, de biztosan te is teszel érte eleget. Ráadásul meg neked is csak gratulálni tudok, hogy ilyenekkel haverkodsz, akik ilyenekért néznek ki. És 14 évesen ne igyál, én is akkortájt kezdtem dohányozni, meg inni, én utólag nem az tomndom hogy megbántam ,de nem jó.
2011. ápr. 4. 18:56
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:09

Ez mekkora egy f@sz,igen sok kamasz bunkó paraszt nem látják a dolgokat hül yék és télleg nincsenek érzései éretlenek azt hiszik hogy ők már felnőttek pedig ettől lesznek gyerekek

Akinek bemásoltam a válasz írás idejéét az is valamilyen 13-15 /F lehet sok f@sz van és némelyikük még nem is nő föl soha vagy túl későn....

2011. ápr. 4. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
És? Te is tehetsz róla hogy nem keresik a társaságod, félsz mindentől, nem vagy benne semmiben, lépj bele a fiatal korú életbe, élvezd hogy büntetlenül csinálhatsz marhaságokat, amiket megbánhatzs, később meg jókat röhögtök rajta egy sör mellett, legyél már férfi csezdmeg
2011. ápr. 4. 18:59
 14/17 anonim ***** válasza:
:D Mert sok hülye is van. Hallod nincs jobb dolgod?? Mindenkinek megvana társasága, valaki bulizik, valaki mást csinál. Ennyi. Ne a többieket szídd hanem éld az életed:D
2011. ápr. 5. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Megsúgom neked ha bunkóságról van szó, hogy a felnőttek meg az öregek is szépen viszik a pálmát.Nézz meg pl egy falut. Hogy kibeszélik egymást, meg terjesztenek nagyobbnál nagyobb hülyeségeket. És nem csak faluban, munkahelyen stb...

Te meg öcsém szedd össze magad. Sajnos olyan világot élünk, hogy akiben nincs elég magabiztosság meg vér annak esélye sincs...Sajnos, nem sajnos...ez van

2011. ápr. 5. 18:14
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Én is tudnék erről mesélni és hasonló a véleményem ezekről a tahókról. Ha gondolod írj privit szívesen beszélgetnék veled.

L/14

2011. ápr. 5. 18:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem szándékosan bunkók, némiképp a társadalom teszi ezt velük.

Mint azt tudjuk a suliban általában van egy legfőbb menőcsávó/csaj és van neki egy öntörvényű íratlan szabálykönyve (NEM HAVER = VESZTES). Ennek a főf@sznak van egy elcseszett baráti köre is, ami (elkeserítő) olyan akar lenni, mint ő.

Gondolom világos, hogy menők (utálom ezt kiírni) akarnak lenni. Ilyenek csak úgy lehetnek, hogy azt teszik, amit a bigboss, szóval bunkók, tuskók, parasztok, taplók lesznek. Akik meg nem hajlandóak ilyenek lenni, mármint nem-menők, azokra vár a kitaszított lét. A dohányzásnak meg a piának többnyire semmi köze sincs az egészhez.

2011. ápr. 6. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!