Miért van ennyi bunkó kamasz?
Sokban semmi érzés nincs, lenézik meg kiutálják azt aki nem olyan mint ők, dohányoznak, alkoholt isznak sokan. Akik meg futballoznak azok meg azt hiszik olyan nagyok csakmert azt csinálják és mindent meg tehetnek, és bunkók.
14/F vagyok de én nem dohányzok, nem iszok alkoholt és van bennem valamennyi érzés is, meg lelkiismeret.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:09
Ez mekkora egy f@sz,igen sok kamasz bunkó paraszt nem látják a dolgokat hül yék és télleg nincsenek érzései éretlenek azt hiszik hogy ők már felnőttek pedig ettől lesznek gyerekek
Akinek bemásoltam a válasz írás idejéét az is valamilyen 13-15 /F lehet sok f@sz van és némelyikük még nem is nő föl soha vagy túl későn....
Megsúgom neked ha bunkóságról van szó, hogy a felnőttek meg az öregek is szépen viszik a pálmát.Nézz meg pl egy falut. Hogy kibeszélik egymást, meg terjesztenek nagyobbnál nagyobb hülyeségeket. És nem csak faluban, munkahelyen stb...
Te meg öcsém szedd össze magad. Sajnos olyan világot élünk, hogy akiben nincs elég magabiztosság meg vér annak esélye sincs...Sajnos, nem sajnos...ez van
Én is tudnék erről mesélni és hasonló a véleményem ezekről a tahókról. Ha gondolod írj privit szívesen beszélgetnék veled.
L/14
Nem szándékosan bunkók, némiképp a társadalom teszi ezt velük.
Mint azt tudjuk a suliban általában van egy legfőbb menőcsávó/csaj és van neki egy öntörvényű íratlan szabálykönyve (NEM HAVER = VESZTES). Ennek a főf@sznak van egy elcseszett baráti köre is, ami (elkeserítő) olyan akar lenni, mint ő.
Gondolom világos, hogy menők (utálom ezt kiírni) akarnak lenni. Ilyenek csak úgy lehetnek, hogy azt teszik, amit a bigboss, szóval bunkók, tuskók, parasztok, taplók lesznek. Akik meg nem hajlandóak ilyenek lenni, mármint nem-menők, azokra vár a kitaszított lét. A dohányzásnak meg a piának többnyire semmi köze sincs az egészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!