Miért van ennyi bunkó kamasz?
Sokban semmi érzés nincs, lenézik meg kiutálják azt aki nem olyan mint ők, dohányoznak, alkoholt isznak sokan. Akik meg futballoznak azok meg azt hiszik olyan nagyok csakmert azt csinálják és mindent meg tehetnek, és bunkók.
14/F vagyok de én nem dohányzok, nem iszok alkoholt és van bennem valamennyi érzés is, meg lelkiismeret.
te még nem vagy kamasz
majd ha ez leszel te leszel a genyák királynője
Nincs egyéniségük, és gyengék, azt hiszik ettől erősnek látszanak így lázadnak a szülői szigor ellen.
A sarokbaszorított kutya is csak vicsorog, de közben behúzza a farkát és védi a heréit.
Könnyű préda mind...
hát én én megmondom az igazat no..
ezt a egészet divatból teszik me ha divatból teszik akkor evvel olyan divatosak leszenek és aki divatos az jó aki meg nem divatozik ammeg nemjó.
a pusztai parasztember
mint azt pusztai barátom már elmondta, ezt többnyire divatból teszik a nyugat (amerika) hatására. mivel elcseszett a társadalmuk, ezért kiközösítik azokat, akik nem olyanok, mint ők. a kiközösítettek meg néha elkezdik utánozni ezeknek a marháknak a stílusát, hogy bekerülhessenek azokba a hű-de-menő köreikbe.
iskolás srác
Hmmm... Én pl. néha iszok, és napi szinten cigizek, de nem nézek le senki, aki nem él ezekkel. Jó lenne, ha nem általánosítanál. :)
15/l
Miért baj az valaki dohányzik,vagy ha alkoholt ,akár füvet fogyaszt?
Annyira szánalmas ez a hülye modern demagógia, hogyha én bagózok,vagy füvezek,akkor már egy bunkó rossz ember vagyok.
Miért?Mert anyukád azt mondta?
Ne haragudj,én is szoktam inni,hétvégente a barátaimmal,dohányzok is,és bocsájtsd meg Isten de néha be is tépünk?Na és akkor mi van?
Ettől nem vagyunk bunkó emberek,nem nézem le azt aki nem így csinálja,de annál inkább azt aki beskatulyáz.
17/F
Ajjajj, csak nem a lelkébe tiportak valakinek? :(
Érzés.. az van benned... növessz már tököket magadnak, úgy beszélsz mint egy punci..
Aki dohányzik/iszik/focizik annak nincsenek érzései? Vannak, csak nem pazarolják az ilyen magadfajta hisztigépekre...
Jahh, most én is bunkó vagyok. De haver, itt csak oltást fogsz kapni, vagy egyetértő szavakat a hozzád hasonló lúzerektől..
Beszólnak? Szólj vissza basszus... Olyat tesznek ami neked nem tetszik? Tegyél ellene.. Mi tart vissza? Lehet hogy még tanulsz is valamit a dologból. Sőt, lehet, hogyha a sarkadra állsz, már nem egy kib*szott loosernak fogsz tűnni a szemükben, hanem egy cool srácnak.
Jelenleg meg csak az irigység beszél belőled, mert akikről beszélsz, 1000szer populárisabbak nálad... van mire alapozniuk az önbizalmukat...
változz meg haver, és VISELKEDJ KIBSZOTT FÉRFIKÉNT, HA MÁR AZ ÚRISTEN F*SZT ADOTT NEKED!!!
kortársad
Lehet hogy durván fogalmazott az előző,de 1etértek! :D
11L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!