Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket ez nem zavarna?...

Titeket ez nem zavarna? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az én szüleim minden hétvégén (szombat-vas) mennek bulizni és reggel jönnek haza...) Ez zavar mostanában kicsit (Már több éve igy van) mert a hétvége lenne az amikor tudnánk kicsit beszélgetni stb. mert hétköznap nem nagyon tudunk. De őket nem hiszem h annyira érdekelném... Már meg is mondták amikor beszéltem velük hogy foglalkozzanak már velem többet... és csak annyit mondtak, hogy őket nem érdeklem én.

Titeket ez nem zavarna?:/

12/L :(

(Bocsi a sok helyesirási hibáért)

2011. ápr. 2. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg.Az ilyennek minek gyerek? És egyedül vagy otthon?tesód sincs?:S
2011. ápr. 3. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva..

Én ilyen helyzetben mindenképpen beszélnék valakivel, akiben maximálisan megbízok (pl. osztályfőnök, nagymama, iskolapszihológus stb). Lehetőség szerint segítséget kérnék és elintéztetném, hogy a nagyszüleim nevelhessenek.

Engem ez nagyon zavarna és magamat ismerve ilyen helyzetben már-már az öngyilkosságon gondolkoznék, vagy amikor a szemembe mondták volna, hogy nem érdeklem őket, fogtam volna magam és elmentem volna otthonról. Persze úgy, hogy éjszakára sem mentem volna haza..

Azt tudom tanácsolni, hogy ha van közeli rokonod (nagyszülők, keresztszülők), akiket szeretsz és viszont szeretnek beszélni velük, hátha tudnak segíteni rajtad, esetleg odaköltözhetnél, nevelnének.

15/L

2011. ápr. 3. 17:09
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. igazából apum nem olyan bulizós. vele jóban vagyok. remélem hamarosan megoldodnak a dolgok..

és nincs tesom.

2011. ápr. 3. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:
3 év és te leszel a legboldogabb:D
2011. ápr. 4. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Mit meg nem adnék én ezért ... :|

De,hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem tudom ki írta előttem,de pár év múlva ebből csak hasznod lesz . Most meg kérdezz rá szépen, hogy tulajdon képpen miért is vagy te ,ha nem érdekled őket (nincs hasznuk belőled .. (kaja,ruha stb. ) akkor hogy is van ez . Lázadj ha jobbat nem tudsz , tudom hogy még csak szerencsétlen kis 12 éves vagy de nem állsz a sarkadra elveszel ..

2011. ápr. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!