23 hetes vagyok, a bál mennyire zavarná a pocaklakómat?
Figyelt kérdés
Árthatok neki vele?A kislányom ovis jótékonysági bálja lenne két hét múlva!2011. okt. 20. 20:26
1/5 anonim válasza:
Nem ártasz vele neki,menj nyugodtan és érezd jól magad! :)
2/5 anonim válasza:
Jó bulizást nektek! Én koncerten voltam, és nem volt baj.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én is 23 hetes vagyok és szintén megyek bálba két hét múlva, csak én iskolába! :)
Jó szórakozást! :)
4/5 anonim válasza:
Én is voltam bálba, 23-24 hetes voltam, semmi gond nem volt, pedig én is tartottam tőle:) Érezzétek jól magatokat!:)
26hkm
5/5 anonim válasza:
nyugodtan menj! most használd ki, mert ha ujra ujszülött baba lesz, egy darabig megint szobafogságon leszünk:)
én a nagyfiammal végig jártam bálba, koncertre, moziba 38hetesen szinházba voltam még, szóval hajrá:)
most h ujra babát várok már nem nagyon megyek, hisz ott a nagyfiam s már nincs olyan igényem menni inkább vele vagyok.
persze néha 2-3havonta kell egy kis kikapcs, olyankor a mamáééknál alszik, mig mi apával programozunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!