Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8. hét, első ultrahang, ahova...

8. hét, első ultrahang, ahova párom is jönne, mert ő is kiváncsi. Ez hüvelyi lesz? Mert akkor viszont zavarna, ha párom is ott van. Nem kérhető, hogy hasi legyen?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 17:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Az első mindig hüvelyi uh. Nálunk ( Eger) csak a 18 hetes és a 32 hetesre engedtek be kispapákat. Hüvelyinél tuti nem lehet bent.
2009. ápr. 6. 17:40
 2/13 anonim ***** válasza:
60%

Szia!12. hétig hüvelyi UH van, utána hasi.Nem hiszem,hogy kérhető az ellenkezője.De próbálkozz be a dokidnál.Az én párom bent volt hüvelyin (is) szerintem ne zavarjon téged.Úgysem veled szemben lesz hanem oldalt és akkor nem lát semmit.Úgyis a szeme a monitorra fog szegeződni, mert a picit akarja látni.

Minden jót kívánok!

21 hetes

2009. ápr. 6. 17:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem lehet?? Ezt én döntöm el szerintem. Ha mindeféle segédszemélyzet, ápoló bent lehet, akkor a párom is.Ha meg nem, akkor az ilyen orvost hagyom a francba. Amugy olvastam, hogy bizonyos magánrendelőkben a 12. heti már hasi uh. Akkor várunk addig az elsővel:) Köszi a válaszokat!
2009. ápr. 6. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Szia!Rá kell, hogy cáfoljak az előttem szólókra.Én a múlt héten voltam az első uh-n 6+4 hetesen.A férjem is bejöhetett,hasi uh volt.Sőt a doki a párom kezébe nyomta az ultrahangos képet.

Boldog babavárást!

2009. ápr. 6. 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Nálunk 5-6 hetesen van csak hüvelyi, később már hasi uh van, mert akkor már hasival is látszik.

2009. ápr. 6. 18:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 18:01-es hozzászóló. KÖszi a választ. Hol voltál uh-on? Másrészt nem tudom ki pontozott le én hasznosnak ítéltem a válaszodat!
2009. ápr. 6. 20:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk azért nem mehet be hozzátartozó a kórházban a genetikai UHra, mert a doki a népes és zajos húúúúzó, háááázó, kérdezősködő család mellett nem tud a munkájára figyelni. Ha meg utólag kiderül, hogy a babával baj van, akkor ugye ő a felelős.

A 12. hetit a szonográfus először megpróbálja hasi UHgal nézni, de nyaki redőt mérni egy picurka, állandóan gyors mozgásban lévő testen nagyon nehéz, és bizony itt 1-2 mm tévedés komoly riadalmat okozhat. Ezért könnyebb lehet hüvelyi készülékkel mérni.

Babamozizni mi a magánrendelésen szoktunk, akkor legalább az orvos is ráér elmagyarázni, hogy mit is látunk :)

Boldog babavárást!

2009. ápr. 6. 20:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Azért az én párom szerencsére van annyira kultúrált, hogy ha megkérik, hogy ne "huu-zon, hááá-zon " és ne kérdezzen a vizsgálat alatt, hanem csak utána, akkor azt be tudja tartani. Sajnálom, ha másnál nem így van és ők meg is érdemlik, hogy őket ne engedjék be.
2009. ápr. 6. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hetesen csinált hüvelyit, mert hátrahajló a méhem és így jobban látható a baba, de mivel hüvelyi ezért a doki nemhívta be a férjem na meg persze akkor még a kis drágánkból egy kis pontot láttam, a következő már látványosabb volt 9-10 hetesen mentünk legközelebb ekkor már a férjem is behívta a doki hasi Uh volt, azóta pedig egyértelmű, hogy mivel a férjem minden alkalommal elkísér vizsgálat után az Uh-ra bejöhet és kettőnknek magyarázza a doki a kis drágánk fejlődését.

Szerintem ha nem a kórházba mész hanem magándokihoz biztos bemehet a párod, de ne várjatok sokáig az első Uh-val mert ez nagyon fontos vizsgálat,

Boldog babavárást,

22 hetes kismama:)

2009. ápr. 6. 20:22
 10/13 anonim ***** válasza:

20:08as vagyok.

Nyilván, nem mindenki zavaró, természetesen a te párod se lenne az, de muszáj következetesen kezelni minden beteget. Vagy mindenki bejöhet, vagy senki sem. Ha te olyan kórházba mész, ahol ilyen szabályok nincsenek, az szuper! Csak gondoltam, jó ha számítasz rá, hogy nem kiszúrásból nem engedik be a hozzárartozókat, minket is kötnek munkahelyi szabályok! Erre a mondatodra reagáltam: "Ha meg nem, akkor az ilyen orvost hagyom a francba".

2009. ápr. 6. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!