Titeket ez nem zavarna?
15 éves vagyok, de elnéztek már bőven egyetemistának is. Az elmúlt pár napban csak a családtagok tegeztek, mindenki más magázott.
Egy 15 éves lányt már magázni kell? Vagy valóban idősebbnek néznek? De ennyivel?!
Az igazat bevallva kicsit zavar...
Ezek szerint kb fiatal felnőttnek néázel ki (18 felettinek). Egy magára valamit is adó felnőtt pedig innetől fogva már nem tegezi le a fiatalt, hanem megadja neki azt a tiszteletet, hogy magázza.
Sőt, nem egy kollégám a középiskolás növendékeit kezdettől fogva magázza.
Nekem is gyakran erre áll a szám az ellenkező nemű tanítványaimmal szemben. Egyszerűen idétlennek tartom letegezni a nálamnál magasabbra növő, 15 éves fiút, hiába van köztünk 20 év korkülönbség.
Nálunk is a tanárok többsége magáz...Persze van egy két kivétel,de az jó.Szerintem,ha idősebbnek is nézel ki,max. 1-2évvel.
A felnőttek pedig bizony a fiatal hölgyeket magázzák általában.
15/L
hát nem tudom milyen vagy matekból, kedves utolsó, de ha bőven egyetemistának néztek, akkor nem 1-2 év.
és nem csak a tanárok! utcán, boltban, stb...! mindenhol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!