Mit lehet tenni egy ilyen apával? Help!
14 éves vagyok,a szüleim elváltak elég régen.Apa minden áldott este fel hív,de kb. csak 30 másodpercet beszélünk,mert mindig felidegesít.Folyton kérdezi,hogy volt-e rajtam sapka,volt-e rajtam kabát,ugye nem biciklivel mentem suliba,ha beteg vagyok,akkor milyen gyógyszert szedek.De amikor ott vagyok nála,akkor le vagyok sz*rva (már bocsánat...).Ha mondom,hogy menjünk el valahova,akkor jön az,hogy Ő elvan fáradva,pihenni akar.De akkor minden visz el magához?!
Már mondtam neki,hogy ne hívjon,majd én hívom,ha valami gond van.
De viszont semmit nem merek elmondani neki,mert még 5 évesként kezel,mindentől kiakad,azt sem tudja,hogy van barátom.Most a felvételnél is mondtam neki,hogy ne jöjjön,mert csak idegesebb leszek tőle,erre meg odaállít és elkezd kérdezgetni,hogy aludtam-e eleget,ettem-e meg ilyen hülye kérdések!
Ha meg nem veszem fel a telefont,mert nem hallom,vagy nem is akarok vele beszélni,akkor hívja anyát.Anya pedig általában pont akkor fürdeti a húgomat (7 hós) és nem érti,hogy anyának nincs ideje vele beszélgetni olyankor.De egyszer például nem vette fel senki a telefont(nyaralásból jöttünk haza,elaludtunk hamar),ezért átjött és felköltött mindenkit.
De néha a sulim előtt is megjelenik,amikor megyünk haza a többiekkel és elkezdi,hogy azonnal vegyem fel a sapkát,mert megfázok stb...
De nem igaz,nem érti meg,hogy amikor Ő nincs ott,akkor sem hordok sapkát???
Mit tegyek?
14L
Szia
A szulok egy furcsa fajba tartoznak! Mondom, ugy, hogy en is anyuka vagyok!!!
Alapbol laza es vagany vagyok, de ha a lanyomrol van szo, kb mint akinel kiakad valami beindul a szuloi funkcio.
Nem tudsz mast tenn9i, mint konkretan a szemebe mondani, hogy ciki amit csinal.
Ha kontorfalazol nem fogja megerteni!!
Teljesen nyiltan, de nem felhaborodva mind el Neki, hogy apa en mar nem vagyok 5 eves.Nem hordok sapkat.Jo lenne ha abba hagynad ezt az egeszet, mert nem jovok at addig amig nem viselkedsz ugy velem, ahogy en szeretnem!!
Termeszetesen ha normalis kereteken belul szeretned megvaltoztatni a viselkedeset.
Van uj parja apukadnak?
Lehet, hogy egyedul erzi magat es kicsit feltekeny arra, hogy Ti egy kerek egesz vagytok O meg kimarad mindenbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!