Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen apával? Help!

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,a szüleim elváltak elég régen.Apa minden áldott este fel hív,de kb. csak 30 másodpercet beszélünk,mert mindig felidegesít.Folyton kérdezi,hogy volt-e rajtam sapka,volt-e rajtam kabát,ugye nem biciklivel mentem suliba,ha beteg vagyok,akkor milyen gyógyszert szedek.De amikor ott vagyok nála,akkor le vagyok sz*rva (már bocsánat...).Ha mondom,hogy menjünk el valahova,akkor jön az,hogy Ő elvan fáradva,pihenni akar.De akkor minden visz el magához?!

Már mondtam neki,hogy ne hívjon,majd én hívom,ha valami gond van.

De viszont semmit nem merek elmondani neki,mert még 5 évesként kezel,mindentől kiakad,azt sem tudja,hogy van barátom.Most a felvételnél is mondtam neki,hogy ne jöjjön,mert csak idegesebb leszek tőle,erre meg odaállít és elkezd kérdezgetni,hogy aludtam-e eleget,ettem-e meg ilyen hülye kérdések!

Ha meg nem veszem fel a telefont,mert nem hallom,vagy nem is akarok vele beszélni,akkor hívja anyát.Anya pedig általában pont akkor fürdeti a húgomat (7 hós) és nem érti,hogy anyának nincs ideje vele beszélgetni olyankor.De egyszer például nem vette fel senki a telefont(nyaralásból jöttünk haza,elaludtunk hamar),ezért átjött és felköltött mindenkit.

De néha a sulim előtt is megjelenik,amikor megyünk haza a többiekkel és elkezdi,hogy azonnal vegyem fel a sapkát,mert megfázok stb...

De nem igaz,nem érti meg,hogy amikor Ő nincs ott,akkor sem hordok sapkát???

Mit tegyek?

14L

2011. márc. 29. 17:32
 1/7 A kérdező kommentje:
De néha még a barátnőimet is képes felhívni,hogy miért nem veszem fel a telefont!Nem érti,hogy ez nekem milyen ciki :S
2011. márc. 29. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Apádnak nincs jobb dolga ezek szerint biztos halálra unja magát és ha nem vagy ott akkor jön rá az apukásdi amikor ott vagy akkor meg cseszik rád szerintem vezess be valami rendszert arról hogy mikor hivogasson és mikor nem mert ezmár túlzás.
2011. márc. 29. 17:40
 3/7 anonim válasza:
nem lehet mit tenni:S legyél vele flegma te is sz.rd le ha át mész hozzá(ha van valaki más nála akk beszélges vele de az apádal ne)meg ilyenek
2011. márc. 29. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg szólhatsz anyudnak, hogy beszéljen vele mint felnőtt a felnőttel, hogy te nem akarod megbántani, de ez már kicsit sok. Vagy valami.
2011. márc. 29. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia

A szulok egy furcsa fajba tartoznak! Mondom, ugy, hogy en is anyuka vagyok!!!

Alapbol laza es vagany vagyok, de ha a lanyomrol van szo, kb mint akinel kiakad valami beindul a szuloi funkcio.

Nem tudsz mast tenn9i, mint konkretan a szemebe mondani, hogy ciki amit csinal.

Ha kontorfalazol nem fogja megerteni!!

Teljesen nyiltan, de nem felhaborodva mind el Neki, hogy apa en mar nem vagyok 5 eves.Nem hordok sapkat.Jo lenne ha abba hagynad ezt az egeszet, mert nem jovok at addig amig nem viselkedsz ugy velem, ahogy en szeretnem!!

Termeszetesen ha normalis kereteken belul szeretned megvaltoztatni a viselkedeset.

Van uj parja apukadnak?

Lehet, hogy egyedul erzi magat es kicsit feltekeny arra, hogy Ti egy kerek egesz vagytok O meg kimarad mindenbol.

2011. márc. 29. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyádat akarja szívatni. Szerintem közöld, hogy nem vagy hajlandó találkozni vele, amíg nem lesz normális.
2011. ápr. 4. 00:30
 7/7 turbák válasza:
szia! örülj neki, hogy ilyen az édesapád! hidd el nem akar semmi rosszat neked!!!
2011. ápr. 11. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!