Mit csináljak? Anya nem engedi, hogy találkozzak vele! :' (
Elkezdtem chatelni egy nagyon aranyos fiúval. Ő egy évvel idősebb nálam, 14 éves. Nagyon cuki meg minden♥, szeretnék vele találkozni, de anya nem akarja :( Azt, mondta, hogy a fiúk csak 'azt' akarják, de Ő nem ilyen :'( Azt már fel sem mertem hozni neki, hogy fekete a fiú, akkor pláne nem engedné :(( Mit csináljak? Lógjak el titokban, hogy a barátnőim falazzanak? Tudom rossz ötlet, de mindíg rágondolok :S Szerintetek?
13/Ł
Nemtom a korombelieket mér érdekli ennyire ez a "járás"meg a "randizás".Én ezt NEM akarom,pedig egyáltalán nem vagyok konzervatív,szeretem a divatos cuccokat,néha ki is sminkelem magam.A szüleim sem konzervatívak,nagyon jó fejek.Volt,hogy valaki tetszett,de csak annyi,hogy távolról megbámultam. XD Semmit nem akartam volna vele.Ez nem normális?
Amúgy meg nagyon imádom a feketéket,legjobb barátnőm is az.Vagyis csak félvér,de az apukája (ő fekete)nagyon aranyos,meg kedves.
Szóval én azt mondom,hogy hagyd a fiúkat,nemtom mér hiányzik ez egy ekkora lánynak.
12/L
Ha ilyen jó viszonyba vagy anyuddal, hogy engedélyt kérsz, akkor csináljátok úgy, hogy elmentek pl mekibe együtt, és megy anyud is, de a fiú nem fogja tudni hogy ő az anyukád.
Majd külön ültök, ő csak megfigyel titeket. Így találkoztok is és anyud is biztonságban tudhat. A további meg majd eszerint eldől.
És 13évesen engem is érdekeltek a fiúk, sőt 10évesen is, nincs ezzel semmi baj, nem szexelni akartam, igazából semmi különöset nem akartam, csak érdekeltek. Szerintem ez egy nagyon szép időszak amikor így rajong valaki valakiért :)
18/L
Szia!
13 évesen én sem engednélek el! Sőt! Bezárnálak a szobádba, ha ilyen butaságokon töröd a fejed, mint hogy ellógni...nagyon fiatal vagy még!
Viszont a másik fele a dolognak, hogy én pl. chaten ismertem meg a férjem, 15 évesen..jó egészen más volt, mi kisvárosból származunk, mint később kiderült már találkoztunk is korábban...nekem már akkor mondták a szüleim, hogy tuti lesz köztünk valami..igazuk volt, 9 évvel később hozzámentem, és most várjuk az első babánkat:)
25/l
Ne legyél pipogya, ha találkozni akarsz, találkozz. Elmégy, és összefuttok valahol, nem kell mindent tudni a szülőknek.
Nyilvános helyen legyetek lehetőleg, ne menj vele el sehova ahol csak ketten vagytok, és vigyél telefont.
13 évesen még nem érdemes pasizni..14 évesen kell elkezdeni ismerkedni..16-18 évesen meg jöhet a többi..nem kell 13 éves kislányoknak k_rvának lennie..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!