Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Anya nem...

Mit csináljak? Anya nem engedi, hogy találkozzak vele! :' (

Figyelt kérdés

Elkezdtem chatelni egy nagyon aranyos fiúval. Ő egy évvel idősebb nálam, 14 éves. Nagyon cuki meg minden♥, szeretnék vele találkozni, de anya nem akarja :( Azt, mondta, hogy a fiúk csak 'azt' akarják, de Ő nem ilyen :'( Azt már fel sem mertem hozni neki, hogy fekete a fiú, akkor pláne nem engedné :(( Mit csináljak? Lógjak el titokban, hogy a barátnőim falazzanak? Tudom rossz ötlet, de mindíg rágondolok :S Szerintetek?

13/Ł

2011. márc. 28. 14:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%

Nemtom a korombelieket mér érdekli ennyire ez a "járás"meg a "randizás".Én ezt NEM akarom,pedig egyáltalán nem vagyok konzervatív,szeretem a divatos cuccokat,néha ki is sminkelem magam.A szüleim sem konzervatívak,nagyon jó fejek.Volt,hogy valaki tetszett,de csak annyi,hogy távolról megbámultam. XD Semmit nem akartam volna vele.Ez nem normális?

Amúgy meg nagyon imádom a feketéket,legjobb barátnőm is az.Vagyis csak félvér,de az apukája (ő fekete)nagyon aranyos,meg kedves.

Szóval én azt mondom,hogy hagyd a fiúkat,nemtom mér hiányzik ez egy ekkora lánynak.

12/L

2011. márc. 28. 17:42
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Látod Kedves Kérdező, még egy fiatalabb lánynak is több esze van!
2011. márc. 28. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen jó viszonyba vagy anyuddal, hogy engedélyt kérsz, akkor csináljátok úgy, hogy elmentek pl mekibe együtt, és megy anyud is, de a fiú nem fogja tudni hogy ő az anyukád.

Majd külön ültök, ő csak megfigyel titeket. Így találkoztok is és anyud is biztonságban tudhat. A további meg majd eszerint eldől.

És 13évesen engem is érdekeltek a fiúk, sőt 10évesen is, nincs ezzel semmi baj, nem szexelni akartam, igazából semmi különöset nem akartam, csak érdekeltek. Szerintem ez egy nagyon szép időszak amikor így rajong valaki valakiért :)

18/L

2011. márc. 28. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
Mióta ismeritek egymást? Nem hiszem, hogy elengednélek, ha az én lányom lennél, ki tudja, valójában ki az a fiú. Még várjatok egy darabig. Anyukád háta mögött meg semmiféleképp se csináld, ha valami baj lesz, nem lesz ki segítsen!
2011. márc. 29. 03:33
 15/19 anonim ***** válasza:
18%

Szia!

13 évesen én sem engednélek el! Sőt! Bezárnálak a szobádba, ha ilyen butaságokon töröd a fejed, mint hogy ellógni...nagyon fiatal vagy még!

Viszont a másik fele a dolognak, hogy én pl. chaten ismertem meg a férjem, 15 évesen..jó egészen más volt, mi kisvárosból származunk, mint később kiderült már találkoztunk is korábban...nekem már akkor mondták a szüleim, hogy tuti lesz köztünk valami..igazuk volt, 9 évvel később hozzámentem, és most várjuk az első babánkat:)

25/l

2011. márc. 29. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:
25%
Chaten ismerted meg? 13 évesen? Nagyon fiatal vagy még ehez,főleg hogy lehet nemis 14 éves,ki tudja hány éves,és lehet hogy elrabol. Gondolj bele..Ha anyud tiltja,elmész,lehet elrabol. És ha nem mész,de lehet hogy elmentnél volna,lehet már nemis élnél,remélem érted. Igaza van anyudnak,ne lógj el.
2011. márc. 29. 11:58
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Énis megismertem egy fiút chaton és úgyvolt , hogy találkozok is vele... én elmentem de ő(k) csapatban jöttek.. én pedig felhúztam a kapucnipm és elmentem... aztán kiderült hogy a srác 13éves csak, de cigizik és piázik.... kér volt elmennem... megbántam... te ne kövesd el ugyanezt a hibát!
2011. márc. 29. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:
68%

Ne legyél pipogya, ha találkozni akarsz, találkozz. Elmégy, és összefuttok valahol, nem kell mindent tudni a szülőknek.

Nyilvános helyen legyetek lehetőleg, ne menj vele el sehova ahol csak ketten vagytok, és vigyél telefont.

2011. ápr. 11. 18:41
 19/19 anonim ***** válasza:
19%

13 évesen még nem érdemes pasizni..14 évesen kell elkezdeni ismerkedni..16-18 évesen meg jöhet a többi..nem kell 13 éves kislányoknak k_rvának lennie..

16/L

2012. ápr. 18. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!