Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért érzem magam rosszul a...

Miért érzem magam rosszul a történtektől?

Figyelt kérdés

Már évek óta gond nélkül verem meg az iskolába a srácokat. Többé-kevésbé én szoktam nyerni. Azonban mindannyian az én súlycsoportomba tartoznak (komoly bajok nem szoktak gyakran történni, eddig a legrosszabb egy törött kéz volt a egy hústorony részéről, dehát, ha egyszer ő kezdte...) . De minden más lett, amikor tegnapelőtt úgy megcsaptam egy nálam kisebbet, hogy eléggé megzúzódott az orra. Törtem már be orrokat, de ez más volt. Ahogy láttam azt a kis nyápic kissrácot a padon fetrengeni, annyira szemétnek éreztem magam tőle. Mindenki röhögött rajta, de én egy kicsit sajnáltam. Meg akartam keresni, hogy bocsánatot kérjek, de eltűnt és tegnap sem láttam.

Mi a fenéért éreztem azt amit?

17f

2011. márc. 26. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

És az számodra elfogadható, hogy naponta úgy kell menned a sulidba(vagy akárhová), hogy tudod, hogy a "többiek miatt" verekedned "kell"? Mit mondanak? "Most pedig szétvered ezt a gyereket, külnben mi verünk meg téged"? Vagy mivel lehet nálad ezt a büntetést kiérdemelni?

Túl sokat foglalkozol másokkal. Nem vagy tisztában vele, hogy az ilyen kisgyerekek szeretnek beszólogatni(hogy miért, most ne menjünk bele)? Igen, hülye, de te sem vagy jobb. Ha ideges vagy mindig, elmehetnél pszichológushoz. Ennyi önmegtartóztatásra nem vagy képes? Akkor szerintem problémáid lesznek később.

2011. márc. 27. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:
te tuti nem vagy normális
2011. márc. 27. 12:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Had szögezzek le valamit: a "kissrác" szó alatt nem egy 12 éves kis hörcsögöt értettem. Ő csak annyiban kisebb, hogy pár kilóval meg centivel előzöm meg és kb. másfél évvel fiatalabb, mint én.

Ha van esze tanul belőle, hogy ne öntsön olajat a harag tüzére!

Amúgy meg ez volt az első ilyen alaklom, de szeretném, ha az utolsó is lenne. Nem szeretek verekedni de kicsivel, se naggyal.

Viszont, ha nem ütök vissza, akkor gyengének látszom. És nem szeretném, ha a vérem bekerülne a cápákkal teli medencébe, mert azon nyomban rámszáll a népség.

Mint azt már írtam, akit megütök az meg is érdemli.

2011. márc. 27. 19:10
 14/15 anonim ***** válasza:

te tuti nem vagy normális- mint ahogy azt az előbb is megírtam, de a többiek úgyis megfogalmazzák részletesen.

grat amúgy a verési sikereidhez....

kemény vagy

2011. márc. 28. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne verj másokat. inkább fuss gyorsan;D jobban jársz.
2011. márc. 28. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!