Hogyan győzzem le azt, hogy ne essen ez rosszul?
NEKED NEM KELL MEGVÁLTOZNOD! Ha ő a bunkó,arról nem te tehetsz. És igen csináld azt,amit az első mondott. :D Amúgy velem is most hasonló helyzet van, mert engem ,,elfelejtettek" meghívni (még azt sem tom hova) és persze mindkettőjükkel elég jóba vagyok... de nem különösebben érdekel.:D
13.L
Szerintem is az lesz a legjobb,hogyha te is szervezel valamelyik barátnőddel egy közös programot és őt nem hívod meg.Akkor rájön,hogy milyen rossz volt neked.
Sajnos nekem is volt már ilyen barátnőm és rájöttem,hogy engem nem is tartott fontosnak,csak akkor voltam jó,amikor más nem volt.Már nem tartjuk a kapcsolatot,azóta sokkal jobb barátnőim vannak(kevesebb,de tudom,hogy rájuk bármiben számíthatok).
Nem biztos,hogy nálad is ez a helyzet,de ha többször megcsinálja veled,nem is igazi barátnő szerintem.De ez egyáltalán nem biztos,főleg hogyha ez az első és az utolsó eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!