Miért érzem magam rosszul a történtektől?
Már évek óta gond nélkül verem meg az iskolába a srácokat. Többé-kevésbé én szoktam nyerni. Azonban mindannyian az én súlycsoportomba tartoznak (komoly bajok nem szoktak gyakran történni, eddig a legrosszabb egy törött kéz volt a egy hústorony részéről, dehát, ha egyszer ő kezdte...) . De minden más lett, amikor tegnapelőtt úgy megcsaptam egy nálam kisebbet, hogy eléggé megzúzódott az orra. Törtem már be orrokat, de ez más volt. Ahogy láttam azt a kis nyápic kissrácot a padon fetrengeni, annyira szemétnek éreztem magam tőle. Mindenki röhögött rajta, de én egy kicsit sajnáltam. Meg akartam keresni, hogy bocsánatot kérjek, de eltűnt és tegnap sem láttam.
Mi a fenéért éreztem azt amit?
17f
A lekiismereted.Kár,hogy eddig nem jelentkezett.:S
Szegény kissrác.
Egyet mondj meg! Mi a szarnak bántod te a kisebb, védtelenebb kölyköket? Minek bántod, ha úgyis tudod, hogy nincs esélye? Minek kell úgy megütni, hogy megzúzódjon az orra? Igen, je, ettől nagyon menő vagy! De mi lenne, ha veled csinálnák ezt? Ha te lennél védtelen? Az már nem lenne olyan vicces! Bele gondoltál már? Nem elég, hogy mások előtt megaláztad, megzúzódott miattad az orra!
Amúgy a kérdésre válaszolva: ezt hívják bűntudatnak! Megérdemled, hogy rosszul érezd magad! Ez az érzés addig nem múlik el, amíg bocsánatot nem kérsz!
Most már érted? Remélem most már felfogtad, amit tettél, és nem vered többet a gyengébbeket. Azokat verheted, akik erősebbek, vagy veled egy súlycsoportba tartoznak, de aki gyengébb azt nem...
Nem veszekedni akartam csak azt akartam, hogy érezd, hogy annak, amit teszel bizony (sajnos) következményei vannak!
13/L
Jézusom!!! Miért kell ezt csinálnod? teljesen egyetértek az előttem szóló 13/L-el. Talán azért érzed rosszul magad, mert lelkiismeret-furdalásod van... Én nem akarnék megismerkedni egy ilyen sráccal, gondolom más lány sem. irtózom az ilyen alakoktól. Szánalmas vagy... És a többi hülye b@rom is, aki a másik szenvedésén röhög. Borzasztó!
16/l
Erősnek érzed magad ettől? Élvezed, hogy valaki fölött hatalmad van, vagy mi? Büszke lehetsz magadra, hogy a nézeteltéréseket(képzelem, milyen súlyú problémák lehetnek) valami értelmes mód helyett verekedéssel oldod meg... El tudom képzelni, hogy vannak, akik fölnéznek rád ezért, bár aki nem ezen a szinten van, annak kicsit más a véleménye. Remélem az a "problémád", hogy végre rájöttél és érzed, milyen személy is vagy valójában. Megérdemled, hogy rosszul érzed magadat. Szánalmasak az ilyen emberek.
17/F
papa én 15 vagyok.
10éves korom óta k1ezek.
és szerintem nem vagyunk egy súlycsoport.
állj ki velem.
Én olyan helyen lakom, ahol jobban járok, ha visszaütök. Amennyiben nem teszem ízekre szednek a többiek. Viszont egy dolgot fektessünk le: soha, de soha nem élvezem azt, hogy kárt tehetek másokban, akiket meg megverek azok valami olyat tettek hogy kiérdemelt büntetésként kapják azt.
A kisgyerek ügye más volt. Ő rosszkor volt rossz helyen. Akkor éppen nagyon ideges voltam, ő odajött és azzal akart menő lenni, hogy a felajzott oroszlánt még egy kicsit jobban felhergeli. Na, ott pattant el minden. Miért olyan hülye, hogy látja az erőkülönbségeket, de azért még odajön és vígan beszólogat?
Kérj tőle bocsánatot.
Ne légy ennyire hirtelen haragú.
Ne verj meg mást,csak ha magadat véded. (gondolom ezek miatt kaptál is valamit,igazgatói ... :S )
Olyan nincs, hogy körülmények hatása, kis csillag. Szavakkal sokkal nagyobb kárt tudsz tenni az emberekben.
Te harcoltad magadnak ki, hogy a többiek csak az állatot lássák benned, gondolom könnyen elborul az agyad.
Tudod, néha a nyugalom sokkal többet ér, sokkal jobban összezavarja a másik felet, mint az, hogy előadod a vad bikát.
Két éve este már sötét volt, mikor hazafelé indultam a kocsimhoz, elkapta a kezemet egy fickó, kétszer akkora volt mint én, kijelentette, hogy márpedig ő meg fog dugni. Mondtam, hogy jó. Ezen úgy meg lepődött, hogy mozdulni sem tudott utána.
Ha egy kicsit át tudod gondolni a szitut és nem csak az öklödet használod, akkor sokkal többet is elérhetsz.
Az emberek orrát meg a helyedben ívesen elkerülném, mert ha úgy ütsz, hiába nem szándékos, hiába csak "eldurrant az agyam, nem így akaratam", meg is ölheted. Gondolom nem kell anatómiai kiselőadást tartanom, hogyan is működik ez.
Nőj fel végre, és használd egy kicsit a fejedet is, mert így te leszel a következő olyan ember, aki a családját terrorizálja! Vagy jön valaki, aki erősebb nálad, kétszer úgy belerúg a gerincedbe, hogy többet lábra állni nem leszel képes. Az ilyeneknek vannak barátai, van családja, akik majd megvédik őket!
Vegyél egy kicsit visszább az arcodból, mert így nem lesznek értékes emberi kapcsolataid!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!