Miért néz mindenki fiatalabbnak? Olyan rosszul esik.
Miért kellene, hogy idősebbnek nézzenek? Hidd el később majd azért fogsz mindent megtenni, hogy fiatalabbnak tűnj. Ha valakinek babaarca van sztem egy különleges adottság, és biztos hogy nagyon szép vagy. Ne akard öregíteni magad. A melír sztem nem öregít, bár egy sötét hajszín lehet, hogy dobna rajtad 1-2 évet.
Legyél büszke a fiatalságodra.
Engem meg mindenki idősebbnek néz, aki nem ismer. Annak ellenére, hogy 16 éves vagyok, 18-20 évesnek szoktak gondolni. Pedig nem öltözök felnőttesen, sőt, inkább elég lazán, fiúsan.
Szerintem az jobb, ha fiatalabbnak néznek. Legalábbis, később előny lesz Neked. :)
Ezzel semmi baj, örülj neki ;)
17/F
Én is mindig fiatalabbnak nézek ki a koromnál. 22 évesen 16-nak néztek (ez nem mindig jött jól, amikor dolgoztam...), most 31 évesen 24-5-nek szoktak nézni (pedig van egy gyerekem is, többször megkapom, hogy "milyen jó, hogy még ilyen fiatalon szültél..."?!). Nem vagyok se túl szőke se túl sovány, csak alacsony és vidám, talán ezért. Vigasztaljon, hogy ahogy öregszel, egyre jobban fogsz örülni eme adottságodnak :) és pláne jobb, mint ha fordítva lenne.
Segíthet egy sötétebb smink csak a szemedre és kerüld a kislányos ruhákat (pl. póló helyett blúz, tornacipő helyett szandál, farmer helyett szövet-nadrág, pláne szoknya, és sok színes vagy műanyag ékszert se hordj). No és viselkedj magabiztosan, húzd ki magad és ne nevetgélj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!