Ez normális? Mit tehetnék? A lányomnak a négerek tetszenek!
A lányom 13 éves. Ha a tévében néger fiúkat mutatnak, mindig mondja, milyen aranyosak, már sok hírességbe volt "szerelmes", de mind néger volt! Most egy néger fiúval chat-el, aki találkozni, és járni szeretne a kislányommal! Érett a lányom, nem csinál butaságot, nem erről van szó... Csak annyi, a baj, hogy miért a négereket szereti? Ez szerintetek normális? És megengedjem, hogy találkozzon azzal a színes bőrű fiúval? Szerintetek nem lesz belőle baja? Nagyon szépen köszönök minden választ!
42/Nő
"Én nagyon szeretem a négereket!Legjobb barátnőm is az. :)
12/L"
Szerintem te valami rühes romáról beszélsz.
szerintem ezzel nincs semmi baj.nekem például a japánok tetszenek :$
13/L
Én is 13 éves vagyok, nemrég voltam síelni. A szálláson volt egy angol csapat is, annyi idősek, mint mi. Hát, mit nem mondjak, a 40 gyerekből talán 10 volt fehér. A legjobb barátnőmmel sokat lógtunk velük, nagyon rendesek voltak, és tudod mit? A néger srác sokkal rendesebb volt, mint az én osztálytársam:S Ennyit erről:)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!