Normális a védőnőm? Azt mondtam ma nekem h kell a lányomnak kistesó mert ha vele történik valami akkor még ott lesz a másik.
Hirtelen semmit nem tudtam mondani csak gyorsan távoztunk.
Normális az ilyen ember?
Nekem 3 gyerekem van,de mindannyian külföldön élnek. Ebből a szempontból majdnem olyan,mintha egy sem lenne.
A védőnőnek pedig semmi köze ahhoz,hogy lesz-e kistesó.
Idősebb már a védőnőd? Mert az idősebb korosztály szokta nyomni ezt a szöveget. Anyukám is előjött már ezzel nem egyszer én meg annyit válaszoltam, hogy DE! az én fiammal NEM történik semmi!
Észre vettem már én is, hogy az egy gyerekes anyukákat szeretik b@szogatni ilyen hülyeségekkel. A kedvenc beszólásom és ráadásul orvos mondta: egy gyerek nem gyerek. No comment....
Igen, idősebb.
Kiakasztó azért ezt így belemondani egy anyuka arcába amikor amúgy is félti a gyerekét.
Szerintem normális, bár semmi köze hozzá, de igaza van. Soha nem tudhatod, hogy alakul az élet és valóban ha ne adj Isten baj történik mégis van kiért tovább élni, ha van még egy gyereked. Sajnos ismerős a dolog!
Meg én is azt mondom, hogy ha van rá lehetőség mindenképp kell 2 gyerek! (Sajnos az egykék nagy része nagyon rossz természetű, önző, irigy, tisztelet a kivételnek.)
Nem volt szép tőle, hogy ezt mondta, több okból sem. Egyrészt tapintatlanság, nem illik ilyet másnak mondani, legyen az védőnő vagy családtag. Másrészt magánügy, mennyi gyereked lesz.
Ám sajnos tényleg van benne ráció, mert most végiggondoltam, hogy van pár középkorú ismerős házaspár, ahol egy gyerek született, és sajnos már nincs velük...
(autóbaleset, betegség...)
Egy családnak itt a faluban két fia volt, az egyik öngyilkos lett, a másik autóbalesetben halt meg. Szóval most a két szülő egyedül maradt öregségére. Ennyi erővel két gyereknek is akármilyen baja lehet.
Nekem is csak egy fiam van, de szeretnék még egyet, bár most még most ez az egy is épp elegendő.
Valóban nem túl szép, sőt ízléstelen dolog-az ember ilyeneket nem mond ki, még ha lelke mélyén tudja, hogy így is van.
Tehát van benne igazság, persze soha ne történjen ilyesmi.
És még valami; ha már ti, a szülők nem lesztek, akkor a testvérek még ott lesznek egymásnak. Bár sok rossz testvérkapcsolatot látok mostanában, de ha jó testvérek voltak, akkor ez sokat jelent majd nekik.
Csak egy kerdes.....:
ha 2 gyereked van es az egyikkel tortenik valami akkor potolja a masik? Nem hiszem!!!Annak a gyermekenek a problemaja, betegsege ne adj Isten halal ugyan annyira fajo, es soha be nem gyogyulo seb lesz.
Egyik gyerek nem potolja a masikat.Viszont az igaz, hogy a masik gyermek meg mindig ertelmet ad az eletnek akkor is ha elveszted az egyik gyermeket.
Legfalabbis en ugy gondolom, hogy nem elnem tul ha tortenne valami a lanyommal, csak akkor ha van meg egy gyermekem akit ugyan ugy imadok es fel kell nevelnem es szeretnem kell.
Ha csak a lanyom van es Vele tortenik valami biztosan tudom, hogy ongyilkos lennek.
Egy korábbi válaszoló vagyok.
Férjem főnökének 23 éves korában halt meg az egyetlen fia, hatalmas sokk volt nekik, évekig nem tértek magukhoz. (autóbaleset) Mire kicsit jobban lettek testileg-lelkileg, elmúltak az évek, és nem vállalhattak több gyereket, hiszen benne voltak amúgy is a korban, még örökbe sem fogadhattak. Most a rokon gyerekeket segítik, ahogy tudják. Természetesen nem pótolja egyik gyerek sem a másikat, csak van kiért felkelni reggel, küzdeni.
Kedves kérdező! Ne foglalkozz túlzottan a témával, tereld el a gondolataidból ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!