Hol kapok a lányomnak nagy plüss pónit? Keresgéltem a neten, de nem találtam, csak kicsiket, lehet, én vagyok a béna. Tudsz segíteni? Min.40 cm-eset keresek.
Köszönöm!
Olyat keresek, amit cipelhet, ölelgethet. Azt hiszem ez alkalmatlan rá :)
Szia!
Tavaly volt a tescoban elég nagy méretű my little póni. Kékben és rózsaszínben, árban sem volt vészes. Nekem nagyon tetszettek :)) Jah, és puha plüss. Ha arra jártok megér egy próbát, lehet hogy még idén is van. Bocsi, ha nem volt túl naprakész az infóm, de kitudja.
Az Auchanban pont a múlt héten láttam ilyeneket. Szerintem pár nap múlva, mindenszentek után úgyis terítik a karácsonyi kínálatot, olyankor nagy eséllylel fogsz találni :)
Másik javaslatom a Régió, ott is rengeteg féle plüss szokott lenni, lovak is egészen biztosan.
Ha budapesti vagy, még az Ázsia centert is tudom ajánlani, ott is épp a múlt szombaton láttam egy boltot, tele volt édes, aranyos, jófajta plüss lovakkal! (Barna fehér foltos)
Tescóba sűrűn járunk, majd nézegetem.
Bár nem vagyok Bp-i, de nov. közepén úgyis megyünk, megnézzük a Régiót, Auchant.
Nagyon köszönöm!
Szerintem én is az Auchanban láttam.
Vagy Tesco vagy Cora.
Cukik voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!