Mitől lehet ez? A probléma közvetlen nem engem érint, hanem barátnőmet. Az interneten ezt megelőzően keresgéltem, de nem igazán találtam érdemleges magyarázatot.
tudom jól, hogy a gyengébbik nem esetében kisebb gondokból is lehetnek csúnya szövődmények, én pedig féltem őt, mert egyelőre nőgyógyászhoz nem fordult ezzel a panasszal. a probléma a következő: az izgatáskor keletkező hüvelyi váladéka szagos. alapvető higénia természetesen megvan, így ez nem játszik. én, mint nem hozzáértő csak a szagot és az ízt (gondolom ezt nem kell kifejtenem) tapasztalom furcsának, látványra semmi gyanúsat se látok. szagra mint ha izzadtság szaga lenne (furcsán hangzik, de mint ha a hónaljszaga lenne:S) gondolom valami bakteriális, vagy hormonális probléma okozhatja. ízre pedig fanyar, savas.
nem tudom, hogy ez mennyire komoly probléma, de szeretnék érelmes válaszokat kapni, ha lehetséges. degeneráltak mellőzzék a hozzászólást!
Ha nőgyógyászhoz megy, valószínű hogy valamilyen tablettát, és hüvelykúpot fog kapni. Ennek megvannak a maga veszélyei, most nem részletezem, ráadásul csak a tünetet tünteti el, ami később visszatérhet.
Jobb megoldás, ha elkezd szedni egy jó probiotikus készítményt, azt két hónapig szedi, hogy újra kialakulhasson a bélrendszerében a hasznos baktérium flóra. Mindemellett javaslok egy nagyobb dózisú multivitamint folyamatos szedésre, hogy az immunrendszere erősödjön, ez neked is javasolható.
Nem hiszem hogy canesten jó lenne ide.
Nincs ötletem, hogy mi lehet ez. A nőgyógyász majd gondolom kenetet vesz, és ez alapján kezeli.
Jobbulást!
köszönöm a válaszokat:) utolsónak pedig kimondottan igaza van, mert akármennyire is erőlteti mindenki minden itt feltett kérdésre, hogy gomba + Canesten: nem, nem csak gomba létezik és nem a Canesten a megoldás.
egyébként kenetből mennyi időn belül tudnak diagnózist megállapítani? (mivel ugye pasi vagyok, így a dolgok ezen részét nem ismerem egyelőre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!