8 nappal hamarabb jött meg a menstruációm. Mi lehet a probléma?
Tisztzzuk, hogy most mennyire vagy vékony a magasságodhoz, hogy ez a fogyókúra dolog még mérvadó lehet-e.
Mivel 18 vagy, így már lassan inkább rendesen be kéne állnia, ha továbbra is fennmarad a gond, akkor nőgyógyászati vag hormonális zavar lehet a háttérben, akkor orvoshoz kéne fordulnod.
A súlyod normális. Én azt mondom, hogy ha 2 éve ez megy, akkor inkább látogass el egy orvoshoz. A meddősség legygakoribb okait ma már jól lehet kezelni, és ha nehézkesen is, de megoldható a gyerekvállalás.
Viszont abból később tényleg lehetnek gonjaid, ha nem kezelteted ki a bajaid. Inkább menj orvoshoz feleslegesen, mint a homokba dugod a fejes, aztán késő bánat.
Soha, semmi gond nem volt a menzeszemmel, egészen addig, amíg 18 évesen el nem kezdte, fogyózni. Akkor 6 hónapig elég rosszul jött meg, volt hogy csak 1 napig tartott, van amikor kimaradt. Kaptam Clostilbegytet, az egyből rendbe rakta és egészen mostanáig semmi probléma nem volt. Most legalább megjön, csak újabban nem pontosan. Most májusig visszamenőleg ellenőriztem a menzeszeimet és a következő eredményt kaptam:
Májusban jól jött meg (+/- 1-2 nap különbséggel)
Júniusban jól jött meg (+/- 1-2 nap különbséggel)
Júliusban 6 nappal később
Augusztusban 7 nappal később
Szeptemberben jól jött meg (+/- 1-2 nap különbséggel)
Októberben: 5 nappal hamarabb, majd ugyanebben a hónapban megint meg jött (egészen pontosan ma) 8 nappal hamarabb a kelleténél...
Hát érdekes....
"Kérj beutalót endokrinológiára."
Az orvosom először röntgenre küldött el, ott azt mondták, hogy semmi belső elváltozást nem találtak nálam és minden ok. Ezután írta fel az orvos a gyógyszert, és azt mondta, hogyha nem hat, akkor endokrinológiára kell mennem. De a gyógyszer hatott. Lehet jobb lett volna, ha egyből beutalnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!