Ez normális? Mit tehetnék? A lányomnak a négerek tetszenek!
A lányom 13 éves. Ha a tévében néger fiúkat mutatnak, mindig mondja, milyen aranyosak, már sok hírességbe volt "szerelmes", de mind néger volt! Most egy néger fiúval chat-el, aki találkozni, és járni szeretne a kislányommal! Érett a lányom, nem csinál butaságot, nem erről van szó... Csak annyi, a baj, hogy miért a négereket szereti? Ez szerintetek normális? És megengedjem, hogy találkozzon azzal a színes bőrű fiúval? Szerintetek nem lesz belőle baja? Nagyon szépen köszönök minden választ!
42/Nő
Szerintem ez csak egy olyasféle "zsáner". Mint például valakinek a szőke kék szeműek jönnek be.Ez az egyik oldala.
A másik viszont az ,hogy egy 13 éves lánynak nem hiszem ,hogy az interneten kéne ismerkednie vadidegenekkel.. ebből nagy baj is lehet.Viszont ha ismeri a fiút akkor engedd meg ,hogy találkozzanak.Persze csak ,ha nem csinálna semmi Olyat :)
remélem tudtam segíteni
13 évesen még a szőke kék szemű, fehérbőrű fiúkkal is vigyázzon...
Amúgy akkor is ijedt lennél, ha pl. csak és kizárólag a barna hajú, motoros dzsekis fiúk tetszenének neki?
Egyébként nekem meg ennyi idősen Axl Rose és hasonló tetovált rosszfiúk tetszettek, aztán normális férjem lett.
Hát ha ez tetszik neki, akkor ez tetszik, nem tudsz mit tenni. Vagy kinövi majd, vagy nem.
A fiút meg kezeld úgy, mint bármilyen másik fehér fiút. Ha megengeded a lányodnak 13 évesen, hogy találkozzon fiúkkal, akkor mindegy, hogy fehérrel vagy feketével találkozik. Persze ez attól függ, hogy milyen a fiú, lehet nagyon rendes, aranyos, de én akkor is azt mondanám, hogy inkább még várjon ezzel. Esetleg ha nagyon el akarod engedni, akkor mondd neki, hogy csak nálatok lehetnek.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat mindenkinek! :-) Én sem vagyok rasszista, csak annyi a problémám, hogy olyan furcsának érzem, azt, hogy a 13 éves kislányom egy néger fiúval járjon, vagy legyen belé szerelmes.
Amúgy arra gondoltam, hogy tiltás csak olaj lenne a tűzre, ezért, ha találkozni szeretne azzal a fiúval elkísérném, hiszen nem tudhatja, hogy ki is ő valójában... Nektek mi a véleményetek erről? Jó ötlet?
Persze az is kérdés hogy ki ez a néger fiú akivel chat-el.
Ha egy 19 éves ugandai menekült, akkor chateljen, de a találkozást ne engedd, ha pedig egy itt élő pár itt született 13-17 éves fiacskája, akkor csak úgy kezeld, ha egy más hasonló korú magyarral tartaná a kapcsolatot.
Köszönöm a választ! :-)
A fiú 14 éves, és itt él Magyarországon. Amikor a lányom nem volt a szobájában, láttam, hogy vele chat-elt, és a fiú, olyanokat írt neki, hogy mennyire szép és csinos. Szerintem kedves fiú, de azért még mindig aggódok egy kicsit...
És ha néger, akkor mi van? Megértem, hogy félted a lányod, de ne féltsd jobban, mint ha ez a fiú szőke kék szemű lenne.
Az én párom is néger, a gyermekeim is színes bőrűek, és semmivel sem lesznek veszélyesebbek a lányokra nézve, mint bármely más fiú.
Megértem, hogy furcsa, az én szüleimnek is az volt (pedig bőven nagykorú voltam már), de mára elfogadták. Ne tévesszen meg a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!