Mennyi ideig normális, ha visszatartja a pisit? Lányomnak ma szedték szét az összenőtt nuniját, fáj neki a pisilés, egyre inkább rágörcsöl a dologra.
Nem voltunk hasonló helyzetben, de én is észre vettem, hogy ha teljesen össze van nőve a cunija (már 3* szétszedték neki), akkor nyűgösebb, és sokkal vékonyabb a pisilés sugara!Remélem érted!
Doki nem erősítette ezt meg, de én így vettem észre!És szerintem van összefüggés!A múlkor már engem is megtanított a doki szétszedni a cunit, és már egyszer én is csináltam!Én pont emiatt szedetem/szedem szét neki, mert félek, hogy a húgycsőnél is összenőhet! :(
Mondjuk az én lányom még csak 14 hós, de ő még kb 20 percenként pisil!3 évesenez tuti nem így van!Én elvinném dokihoz!
Második vagyok!
Azt nem mondja hogy csíp?Mert akkor felfázás, vagy hólyaghurut is lehet!Ha körzetihez viszed, akkor vigyetek egyből pisit!
Én amúgy nem gyereknődokihoz vittem a lányom, hanem a saját dokimtól kértem gyerek elérhetőséget, és ő mondta hogy megcsinálja neki!Így hozzá hordtam!Mindig mondja, hogy próbáljam meg én, de sokáig inkább elvittem és fizettem!
De én hiába húzom neki szét a nuniját minden nap, akkor is összenő :( És mikor szétszedi a doki, vagy én, akkor már max 3 nap múlva kezdődik megint :(Nekünk mindig alulról indul az összenövés?
Nálatok?Mi újság? Volt pisi? Hogy vagytok?
Szia!
Megint második vagyok!totál félre olvastam!Szóval ma szedték szét neki.... :)
Akkot meg normális, hogy szenved, mert nagyon nagyon csípi neki!Nálunk fél éves volt és minden pisinél sírt!
Mondta is a doki!
De azt mondta egy nap az egész!Tudom az nagyon sok!De holnapra nem fog neki fájni!A lányom még éjjel is felkelt nyöszörgött, de olyan hajnal körül már nem!Délelőtt szedték szét neki 9-10 körül!
És ne haragudj, hogy félre olvastam!
Köszi a válaszokat és a drukkot mindenkinek!
Remélem, már nem lesz gond, mert kétszer is volt pisi azóta, először borzasztó nagy sírás és fájdalom mellett, de másodszorra már egész tűrhető volt a dolog.
Lánykám már 2,5 éves. Sajnos neki is már karmadszor nőtt össze tavaly nyár óta, hiába húzogattam nap mint nap.
3 különböző helyen voltunk a kb félév alatt, mind a 3 doki mást mondott persze, hogy mit kell csinálni.
A mai azt mondta, hogy húzogatni felesleges, viszont krémezzem alaposan és gyakran neogranormonnal a hüvelynyílást. Ez nekem egy kicsit fura, hogy nem gond-e, ha bejut a krém, dehát most akkor kipróbáljuk ezt, hátha segít.
Én vagyok a félreértős második! :)
Nekünk két doki mondta hogy tilos, hogya popsikrém odaérjen! Mert hámosító hatású mind, és a hajlam meg 100%-ban megvan az ilyen gyerekekben a krém nélkül is!
Nekem az első után olajjal kellett kennem, vagy vazelinnel, minden fürdés után valamelyiket!De csak addig nem nőtt össze amíg kentük!A doki 2 hétig javasolta kencézést!
És ha nem haragszol az első két doki mit mondott?Jobb lesz neki!Csak amíg friss csípi :(
Igen, én is úgy olvastam, hogy a neogranormon pont hámosít. Amúgy még körömvirág-kenőcsöt meg bepanthen pluszt lehet majd használni a dokinő szerint.
Nem tudom, mi lenne a jó, szerintem most azért kipróbáljuk így, hátha segít.
Az első doki után 1 hétig betadinos kenőcsös gézlapot kellett használni, másodszorraszintén gézlap a kisajkak közé meg kamillás áztatás. A gézlapra a mai dokinő azt mondta, semmi értelme.
Így legyen okos az ember, hogy mi is a jó a gyerekének.
Nagyon félek, hogy megint összenő neki, nem tudom, kinövik ezt? Nektek mondtak valamit ezzel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!