Az állva pisilés ötlete a fiúknál "jön magától"?
Figyelt kérdés
Egy éves kisfiam az utóbbi időben rendszeresen fürdés előtt, amikor már meztelen, a franciaágy végéhez mászik, feláll a kiságyába kapaszkodva és bepisil a két ágy közé! Máshol is megesik, hogy pisil (ülve), amikor épp meztelen, de leginkább ott és állva. És a szüleimnél is eljátszotta ugyanezt.
Nagyon édes, legutóbb megpillantotta, hogy mi is történik, kuncogva nézte a kukiját, ahogy pisil. :-)
Szóval ez szerintetek "genetikai örökség" a pasiknál? Vagy miért csinálja ezt?
2011. jan. 10. 20:17
1/3 anonim válasza:
én fiam is mióta tud állni, állva pisil. már 7 hónapos korában is felállt a kádban és úgy pisilt :) gondolhatod, hogy nem én tanítottam neki ;)
2/3 anonim válasza:
Nálunk a fürdés előtt pisil folyton, hol már a kádba hol a kád oldalát pisili le, és élvezi, vigyorog, mikor megjegyezzük, hogy kis pisis:)
Úgy fest azon túl, hogy jó móka ez egy pasi dolog:) ami gyárilag bennük van
3/3 anonim válasza:
Mondjuk én azt nem értem, miért találod viccesnek, hogy a két ágy közé pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!