Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig normális, ha...

Mennyi ideig normális, ha visszatartja a pisit? Lányomnak ma szedték szét az összenőtt nuniját, fáj neki a pisilés, egyre inkább rágörcsöl a dologra.

Figyelt kérdés
3 előtt volt egy pisis pelus, mennyi ideig normális, ha nem pisil és mennyi idő után kellene kórházba vinni?Elkezdte mondani ugyan a doktor, de aztán nem fejezte be. Volt valaki hasonló helyzetben?
2011. febr. 8. 15:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!17:59vagyok!

Nekünk azt mondta, hogy kinőheti!Csak nekem olyan hihetetlen, hogy 2 nap alatt összenő neki, és majd meg kinövi :( Remélem :)

Csak úgy sajnálom!Mi fél évesen kezdtük, mert azt hittem elég lesz egyszer És akkor még úgysem emlékszik, de nem volt elég!

Úgy félek hogy nagy korában is majd mindig figyelnie kell erre! :(

Remélem kinövik!

2011. febr. 8. 22:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én kislányomnak is szét kellett választani a nuniját. Az orvos Ovestin, hormontartalmú krémet mondta, hogy azzal kenegessük, de csak egyszer használtuk, mert aznap éjszaka egy szemet sem aludtunk, úgy sírt. Biztos, hogy valamit felkavart nála, szerintem nem egészséges egy egy éves kislányt hormonnal kezelni. Még a kamilla teát mondta, a seb gyógyulása miatt. Én volt, hogy a fürdővizébe is tettem, legalább sokáig hathatott.

Az én kislányom is vagy két napig sírt a pisiknél, nagyon sajnáltam. Nem nőtt azóta összefelé,talán, de igazából nem nagyon engedi nézegetni ott.

2011. febr. 8. 23:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos nem tudom mi a neve a krémnek, de amikor szültem a gát sebet kellett kenni vele (nekem szétnyílt a sebem). Így nem sokat segít, de próbáld meg a patikában megkérdezni. Remélem már jobban van a Manód.
2011. febr. 12. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!