Ez normális? Mit tehetnék? A lányomnak a négerek tetszenek!
A lányom 13 éves. Ha a tévében néger fiúkat mutatnak, mindig mondja, milyen aranyosak, már sok hírességbe volt "szerelmes", de mind néger volt! Most egy néger fiúval chat-el, aki találkozni, és járni szeretne a kislányommal! Érett a lányom, nem csinál butaságot, nem erről van szó... Csak annyi, a baj, hogy miért a négereket szereti? Ez szerintetek normális? És megengedjem, hogy találkozzon azzal a színes bőrű fiúval? Szerintetek nem lesz belőle baja? Nagyon szépen köszönök minden választ!
42/Nő
Köszönöm a válaszokat!
13:16 - igazad lehet, megfogadom a tanácsodat. :-)
Tudom, hogy milyen veszélyes az internet, a lányom is tudja, de meg van győződve, arról, hogy ez a fiú kedves, és aranyos, nem tudna ártani senkinek. De én semmiképp nem engedem el előszőr vele kettesben. Ha azt látom, hogy tényleg kedves az a fiú, akkor utána elmehetnek ketten. Szerintetek így jó lesz? ;-)
ez most nagyon úgy jön le h a kérdező egy egész picit rasszista
ha a lánynak ez tetszik miért lenne baj?
a mai 13 éveseknek már úgyis szinte mindnek van pasija sztem simán engedd a találkozót ha nem idősebb sokkal a fiú
Nem értem a néger kérdés problémát... Van ilyen, kínai is lehetne, abban sincs semmi. Én kamaszkoromban a raszta hajú srácokra voltam rágerjedve, nem érdekelt se a fű, se semmi, csak tetszett a haj. Ennyi. :) Azóta kinőttem.
Viszont áááh, a szülők annyira naivak! Ha közlöd vele, hogy elkíséred az - jól sejtem? - első randijára, halál kínosan fogja érezni magát. Én hiperkreatív voltam 13 évesen, hogy lógjak el itthonról, bőven fogalmam se volt még a világról, meg a netes fazonokról, tulajdonképpen hulla nagy szerencsém volt, hogy nem lett semmi bajom.
Ha le akarod nyomozni a srácot, a facebook v. iwiw a barátod, és esetleg kövesd a lányod, bár még ez is elég fura, de amit a többiek írtak, hogy hívja át, meg hasonlók... Háááát, én ebbe biztos nem mentem volna bele. Gondolj bele, te átengednéd egy idegen házba a lányod első netes találkozáskor, ha az ottani szülők kíváncsiak lennének rá?
Különben én nem voltam hülye, mindig volt egy barátom, akinek szóltam, hogyha x ideig nem írok rá, (általában 1-2 órával a randi után) akkor szóljon itthon, hogy baj van. Ezt is felajánlhatod neki.
20L
Mintha anyukámat hallanám! :D
Nyáron barátnőm bemutatott a legjobb barátjának, aki szerb. (Ott született, de a háború miatt ideköltöztek.) Teljesen kétségbe volt esve, hogy "úristen, biztos egy vadállat, mert a balkáni temperamentum, stb..." Köztes megoldás: találkoztam a fiúval, utána anyukám is "ellenőrizte", aztán nagy kedvenc lett itthon, a macskám már jobban szereti, mint engem. Nekem kicsit fura néha, hogy a családja felét valószínűleg sosem fogom megismerni, de ebből nem szabad gondot csinálni. :D
18L, anyukám 38N, ha ez számít. :)
Én nagyon szeretem a négereket!Legjobb barátnőm is az. :)
12/L
Köszönöm a válaszokat!
És annak is köszönöm, aki belinkelte a lányom kérdését, mindjárt meg is nézem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!